Svorka melder:

En mann og ei dame foran ei innendørs vannsklie.
Geir Mule og Linn Hamnes på Orklandbadet.

Svorka inngår samarbeid med Orklandbadet - gir billigere badeglede for hele familien

Med åtte ulike bassenger, badstuer og sklier er Orklandbadet et av Norges største og flotteste badeanlegg. Her kan du boltre deg for en opplevelsesrik dag fylt med moro og aktiviteter i vannet for hele familien.

Orklandbadet – Et av landets største og beste badeland

Som strømkunde i Svorka kan du og din familie fra 1. november få rimeligere badeopplevelser på et av Norges flotteste badeanlegg! Med hele 20 % rabatt på inngangsbilletten til Orklandbadet og Klatrehallen for hele husstanden, gir dette familier en fantastisk mulighet til å nyte en dag fylt med vannlek og aktiviteter, forteller Linn Hamnes, konsernleder salg og marked i Svorka.

Orklandbadet har blitt et populært samlingspunkt for både store og små. I tillegg til badeanlegget huser Orklandbadet treningssenter, klatrehall, idrettshall og flere kommunale tjenester. Som strømkunde i Svorka kan du også benytte deg av klatrehallen til samme rabatterte pris.

Voksne og barn i aktivitet på et energisenter.
Fra energisenteret på Hunderfossen.

Aktivitetsbordet: Lek og læring med vann som kraftkilde

Orklandbadet og Svorka har nylig inngått en spennende samarbeidsavtale, hvor vi sammen ønsker å skape en unik opplevelse for barn som besøker badelandet. Sammen skal vi utvikle et aktivitetsbord som gjør det mulig for barn å utforske hvordan vi kan produsere strøm på ulike måter, gjennom lek med vann. Barn vil få lære om ulike energikilder som vannkraft, solkraft og vindkraft på en praktisk og engasjerende måte. Aktivitetsbordet vil stå sentralt plassert inne i badelandet. Vi i Svorka er opptatt av å gjøre kommende generasjoner mer energi- og miljøbevisste enn hva vår generasjon kanskje er, sier Linn Hamnes.

To jenter i aktivitet på et energisenter.
Fra energisenteret på Hunderfossen.

Vi har latt oss inspirere av energisenteret som Hunderfossen har utviklet i sin familiepark, sier konsernleder salg og marked i Svorka Linn Hamnes. Nå skal vi sammen med Orklandbadet finne en eller flere lokale samarbeidspartnere som kan være med å realisere planene.

 

Powered by Labrador CMS