Med flere kort og en meget glatt bane ble det en spennende sesongavslutning søndag 27. oktober.

Sesongens siste kamp for A-laget ble søndag spilt på Syltøran Stadion. Surnadal tok vel imot Tiller med avspark klokken 12.00. Tilskuerne og spillerne var heldig med været, men banen bar preg av en regnfull natt.

Snekvik
Aasbø Kvande - Mogstad- Bæverfjord - Bjørseth Svensli
Dalsegg Sæter- Næss - Dahle Fiske - Todalshaug
Gjul- Fiske Kvande

Kun 13 minutter inne i kampen blåste dommeren i fløyta og dømte rødt kort til en bortespiller og straffe til Surnadal. Hjemmelaget hadde dermed tidlig i kampen en fordel med å være én spiller mer på banen.

Andreas Dalsegg Sæter tok straffen, og satte den i mål. Stillingen sto da 1-0 etter 14 minutter. Slik sto det frem til pause.

10 spilte minutter i andre omgang var det på tide med ett mål til. Det var Fiske Kvande som satte ballen i mål til slutt etter litt rot foran keeper.

Kampen endte med 2-0 til hjemmelaget, som var en velfortjent seier. Surnadal dominerte store deler av kampen, og etter dagens seier kan de feire en sesong til Norsk Tipping-ligaen.