Andreas Dalsegg Sæter scoret på straffe etter 55 spilte minutter!

Seier i nord

Surnadal IL tar med seg 3 poeng hjem fra Mo i Rana etter lørdagens kamp mot Rana FK.

Publisert Sist oppdatert

Denne junihelga tok Surnadal IL turen opp til Mo i Rana for å spille mot Rana FK på Sagbakken stadion.

Det var avspark kl. 12.30 og startoppstillingen var Robin Tørset Kvande som keeper og Tore Bæverfjord, Vegard Gjul, Lars Mogstad, Andreas Dalsegg Sæter og Henrik Aasbø Kvande i forsvar.
Tore Næss, Sindre Hyldbakk Kvande, Adrian Bjørsetg Svensli, Erik Kvendset Andersen på midtbane og Viljar Fiske Kvande på angrep.

Til pause sto det fortsatt 0-0, men etter 53 spilte minutter skaffet Viljar Fiske Kvande laget en straffe som Andreas Dalsegg Sæter satte i mål.

Surnadal gjorde tre bytter i andreomgangen, og Frikk Hauglann Talgø, Sander Dahle-Fiske og Mads Georg Avset Sjøflot kom inn på banen. Avset Sjøflot hadde, som Surnadal IL skriver, sin debut i Norsk Tipping-ligaen denne kampen.

Etter 90 minutter ledet Surnadal 0-2, etter at Frikk Hauglann Talgø satte ballen i mål.

Imponerende prestert av laget, vi gratulerer!