Surnadal Menn Senior A - Lillestrøm 2

En fotballkamp

Mange mål, men få poeng

Søndag 15. september var det klart for nok en A-lagskamp på Syltøran Stadion. Surnadal ønsket velkommen til LSK 2, og selv om Lillestrøm hadde 9 poeng mer før denne kampen ble det ingen enkel kamp for bortelaget.

Slik startet Surnadal:

Snekvik
Aasbø Kvande- Mogstad- Bæverfjord- Bjørseth Svensli
Næss- Dalsegg Sæter- Dahle Fiske
Smevoll- Fiske Kvande- Gjul

Klokken 14.30 var det avspark og 15 minutter senere scorte Lillestrøm 2 kampens første mål.
Det tok ikke lang tid før Surnadal svarte og utliknet til 1-1.
I 29. spilleminutt fikk hjemmelaget corner, hvor Smevoll tok corneren og Dalsegg Sæter satte ballen i mål.
Så var det Lillestrøm 2 sin tur og de gikk opp i ledelsen igjen etter 37 spilte minutter.
Surnadal ga seg ikke og 3 minutter etterpå utliknet de.
Fiske Kvande tok ballen rett foran keeper og satt ballen i åpent mål.
Det sto dermed 2-2 til pause.

Ikke langt inne i 2. omgang fikk bortelaget straffe som dessverre endte med mål.
4 minutter etter straffemålet reddet Snekvik et skudd fra Lillestrøm, dessverre kom ballen i retur og Lillestrøm ledet 2-4 etter 56 minutter.

65 spilte minutter og Surnadal fikk corner. Smevoll skrudde ballen fra hjørnet og ballen gikk helt inn i målet.
Ingen flere mål kom fra noen av lagene denne søndagen og Lillestrøm kunne derfor ta med seg 3 poeng sørover.