Surnadal Menn Senior A - Strømsgodset 2

En fotballkamp
En våt bane med mye action på søndagens kamp.

3 poeng rikere etter sesongens neste siste hjemmekamp

Sesongens siste hjemmekamp ble en våt kamp med mye regn, men dette stoppet ikke Surnadal fra å vinne kampen med 4 mål.

Publisert

Søndag 6. oktober regnet det godt på Syltøran da Surnadal ønsket velkommen til Strømsgodset 2. Tilskuerne lot seg ikke skremme av litt regn, og mange var møtt opp til avspark klokken 12.00.

To fotballag går på banen klare for kamp

Kun syv minutter etter dommeren hadde blåst i gang kampen satte Surnadal standarden for resten av kampen. Etter et innkast fikk Todalshaug ballen og sørget for 1-0 ledelse på hjemmebane.

Hele kampen var preget av vått underlag hvor ballen stoppet i sølepytter og spillerne skled langs gressmatta. Man kunne høre at ikke alle var like fornøyd med at kampen ikke ble avbrutt, da de mente det var store sjanser for skader.

En fotballkamp på våt gressbane

Kampen fortsatte og Surnadal satte to baller til i mål før pause.
Etter 29 minutter var det Viljar Fiske Kvande som scoret kampens andre mål.
Kampens tredje mål kom fra Gjul som etter 38 spilte minutter sørget for at Surnadal kunne gå til pause med en 3-0 ledelse.

15 minutter inne i andre omgang reduseres ledelsen til 3-1. Dette var ikke nok for bortelaget som i 76. spilleminutt satte nok en ball i mål, stillingen sto da 3-2 på Syltøran Stadion.

Heldigvis svarte Surnadal kjapt da de fikk en straffe kun 3 minutter etter bortelaget sitt andre mål. Straffen fra  Smevoll endte med scoring og det sto 4-2 til hjemmelaget.
Men alle gode ting er vel seks?
Det var nok det Surnadal tenkte denne søndagen. 86 spilte minutter og nok en scoring til hjemmelaget i blått da Anders Trønsdal Røen fikk sin sjanse og satte ballen i mål.
På overtid kom Fiske Kvande med sitt andre mål denne kampen, som også ble kampens siste mål.

Surnadal kunne dermed feire med 3 poeng og seier på hjemmebane.