Surnadal Il Senior Hr. 3.div

Surnadal IL spilte mandag kveld mot Rosenborg 2 på SalMarbanen i Trondheim

Rosenborg 2 ble for sterke

Mandag kveld møtte Surnadal IL sitt 3.divisjonslag Rosenborg 2 på SalMarbanen kunstgress. Rosenborgs unggutter ble til slutt for sterke, og vant kampen 3-1.

Surnadal IL lå før kampen på 12.plass på tabellen i Norsk Tipping ligaens avd.4. Rosenborg 2 lå på en trygg niende plass med 29 poeng.

Det var Rosenborg som begynte kampen best, og allerede etter tre  minutter tok de ledelsen ved Cheng Gao. Lagene kunne imidlertid gå til pause med ett mål hver, etter at Tore Bæverfjord utlignet etter 33 minutter.

I andre omgang ble Rosenborg 2 for sterke, og kunne til slutt gå av banen med en t0- måls seier, etter scoringer av Magnus Holte og Magnus Moen, henholdsvis etter 53 og 86 spilte minutter.

For kamptråd se Surnadal Il Fotball sine facebooksider, og kampfakta finner du på  Rosenborg 2 - Surnadal - 30.09.2024 18.00 - Norges Fotballforbund.

Etter 23 spilte kamper ligger Surnadal IL fortsatt på 12. plass med 24 poeng.

Neste kamp er hjemme på Syltøran mot Strømsgodset 2 søndag 6.oktober, før de møter Nardo i Trondheim 20.oktober, og avslutter sesongen med hjemmekamp mot Tiller 27.oktober.