Travnytt:

Et travløp
Madonna J.L var langt foran konkurrentene i mål.

Overlegen seier til Madonna J.L. på Varig

Ny travkjøring på Varig søndag kveld. Hele 15 løp var det, må vel være ny norgesrekord på en dag. Stor interesse for travkjøring i Midt-Norge.

Publisert

Og en stor prestasjon ble vi vitne til i det 13. løpet. Surndalshesten Madonna J.L gjorde et kjempeløp. Sprang fra de andre med en gang, og holdt stilen helt inn i mål til overlegen seier. Ho var alene på målfotoet. Gratulere til Randi og Jon Fiske, som trener merra sjøl. Godt jobba! Tiden vart 1,34,4, som er bra, banen var ganske tung etter kraftig regnskyll utpå kvelden. Kusk var Atle Eggan, en tidligere travtrener som fortsatt kjører en del løp. Han er for øvrig svoger til mangeårig champion Jomar Blekkan.

En annen flott prestasjon gjorde Eir til Astrid Nyberg. Den 6 år gamle hoppa har endelig funnet ut av det, og tok en sterk andreplass for kusk Thomas Mjøen. Tid her ble 1,36,7.

Eller så startet Mr. Pagadi, Soprano og Spang Anna, men de nådde ikke opp denne gang.

I prøveløpet var det med en lokal hest, nemlig 3-årige Gee Whiz til Irene Løfaldli. Med Per Einar Sørmo i vogna, så kom ho i mål på 1,21,4. Det er greit innenfor kravet som er 1,23. Ny løpshest på gang.

Anne Line Dørum var innover med et par ponnier, og der var Rabalder best med tredjeplass på tiden 3,08,0. Godt kusket av Ane Skei Gravvold. Artig å sjå de unge kuskene kjøre, bare blide fjes. Ganske stor heiagjeng på sidelinjen også.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS