Travnytt:

Ei dame og en mann i kuskedrakt med en hest i en oppselingsboks.
Per Einar, Gee Whiz og Irene etter løpet.

Gee Whiz inn til andreplass på Varig

Publisert Sist oppdatert

Gee Whiz er ei lovende 3-årshoppe som eies og trenes av Irene Løfaldli. Søndag kveld gikk ho et veldig bra løp på Varig. Ho gikk på i dødens siste runden, og klarte 2. plassen på tiden 1,19,8. Per Einar Sørmo var som vanlig kusk. Gee Whiz gjør alltid sitt beste, og er på det nærmeste 100 % travsikker. Det har vært mye arbeid for å komme dit ho er i dag. Det har vært temt mange hester her opp gjennom tida, ho har nok vært den vanskeligste. Men det vart til slutt.

Ei ung dame og to menn, en i kuskedrakt, sammen med en hest i en oppselingsboks.
Embla, Karl Ove, Nils og Stormare.

Stormare startet også, mot gode hester, men klarte en sterk 5. plass med tiden 1,29,0. Nils Stokke og stalljenta Embla Røen Fosseide gjør en god jobb med Stormare. Kusk var Karl Ove Nordtømme. Han har tidligere vært travtrener på Leangen, men kjører nå med amatørlisens.

To ponniløp var det også. Gulliver kom på 3. plass for kusk Sofie Mauset. Treneransvarlig her er Kathrine Mauset. Anne Line Dørum er treneransvarlig for Rabalder og Træthaugs Waian, og de ble nr 5 og 6. Kusker for disse var Lukas Ljøkelsøy Solbu og Oscar Lilleås Berg.

I det andre ponniløpet var Bømelloms Daisy med. Kusk her var Hanne Sommeschild Aas. De ledet hele løpet, men ulykksalig galopp over mål gjorde at de dessverre vart diska.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS