Travhester på oppløpet
3-årshoppa Gee Whiz (midt i bildet) traver inn til 3.plass i 10.løp søndag

Søndagens travkjøring på Varig Orkla Arena

Publisert

Søndag kveld var det igjen travkjøring på Varig Orkla Arena. Hele 14 løp var det, og noen hester fra vårt distrikt stilte også til start.

Beste prestasjonen var det vel 3-årshoppa Gee Whiz som stod for. Den tok en fin 3.plass etter et sterkt oppløp. Tiden var 1,18,7 og kusk var Per Einar Sørmo. Eier og trener Irene Løfaldli har et fint talent her, som det er lagt ned veldig mye arbeid på. Ho var ikke så enkel å håndtere som unghest. Irene startet også med Scarselli. Ho nådde ikke opp denne gang. Gikk riktig nok på 1,15,6, men motstanderne er gode de også

Jon og Randi Fiske tok turen med Madonna J.L., som vart nr. 5 på 1,33,5. Vart ganske offensivt kjørt av Atle Eggan, men ho er også slik at ho vil litt mere enn kusken vil. Brukte mye krefter i begynnelsen av løpet, men holdt likevel farten fint til mål. Må berømme familien Fiske som har jobba mye med den der siden ifjor, ho har vist veldig framgang i år.

Frøy til Petter Baalsrud og Astrid Nyberg galopperte seg bort også denne gangen. Den merra virker å ha blitt litt mere stabil tidligere i år, men nå er ho vanskelig.

Så må nevnes at 11 år gamle Rappnor til Lene Søyset gikk prøveløp. Den har vært borte fra løp i nesten 3 år grunnet skade. Vi husker Rappnor som en veldig god hest, med over 1 million innkjørt og rekord på 1,22,6. Nå klarte den prøveløpet, og er klar for start.

Powered by Labrador CMS