ANNONSE, LEDIG STILLING:

Leder Risk & Compliance

Rindal sparebank har et stort engasjement for lokalsamfunnet og har hatt en viktig rolle i å utvikle området rundt oss. I generasjoner har vi ikke bare vært en finansiell aktør, men også en samarbeidspartner i utviklingen av nærmiljøet. Samfunnsengasjementet lever sterkt videre i dag, og vi er opptatt av å kunne gi tilbake til menneskene og samfunnet rundt oss.

Hos oss finner du en arbeidsplass preget av stolthet og varme. Vi har dyktige medarbeidere som er dedikerte til å skape ekte verdier for våre kunder. Vi har et uformelt miljø hvor samarbeid og fellesskapsfølelse er i sentrum. Sammen bygger vi ikke bare en bank, men også positiv bedriftskultur og samfunnsutvikling.

Som vår nye Leder for Risk & Compliance har du en sentral stilling i banken og ditt arbeid vil prege markedets oppfattelse av oss. Du vil ha det overordnede ansvaret for bankens virksomhetsstyring og vedlikehold av policyer og retningslinjer. I tillegg vil du få det overordnede ansvaret for bankens internkontroll og årlig oppsummerende rapportering til styret og revisor.

Noen arbeidsoppgaver: 

  • Utarbeide og vedlikeholde bankens risikobaserte kontrollplan.
  • Rådgivning og rapportering til styret og administrasjonen om risiko og risikoeksponering.
  • Rådgivning og opplæring til ansatte innenfor risikostyringsområdet.
  • Sørge for at banken har god etterlevelse av regelverk og interne rutiner innenfor risikostyringsområdet, og at alle vesentlige risikoer er identifisert og behandlet.
  • Delta i bankens årlige ICAAP-prosess og løpende kapitalplanlegging sammen med økonomisjef og banksjef.
  • Delta i bankens bærekraftsarbeid og holde deg oppdatert på relevante regelverk.

Vi ser etter deg som trives med å jobbe i skjæringspunktet mellom jus og økonomi, og som har kjennskap til relevante lover, rammeverk og kontrollarbeid. Stillingen fordrer et nært samarbeid med ledergruppen, styret og ansatte i banken, derfor er det viktig at du er samarbeidsvillig og har gode forutsetninger for å samarbeide godt med andre. Videre er det viktig at du er grundig og analytisk i arbeidet ditt, og har god kompetanse i Excel og andre relevante IT-verktøy. 

Vi tror videre du har relevant høyere utdannelse innen jus, revisjon, finans og/ eller økonomi med relevant yrkeserfaring fra virksomhetsstyring, risk og/ eller compliance.

Stillingen inngår i bankens ledergruppe, og arbeidssted vil være enten ved hovedkontoret i Rindal eller ved vårt avdelingskontor på Grilstad Marina i Trondheim. Ved arbeidssted Trondheim må det påberegnes noe reising til Rindal.

Har du spørsmål om stillingen, eller ønsker en konfidensiell prat kan du ta kontakt med en av våre kontaktpersoner i Assessit.

Søknadsfrist 29. september

Les mer og og søk på stillingen her

Powered by Labrador CMS