En mann mottar blomster

Tusen takk til alle frivillige i Rindal sokn

Vi har mange flotte folk i kirka i Rindal, både ansatte og sokneråd. Men kirka er også helt avhengig av at frivillige stiller opp for at ting skal gå rundt. Onsdag 25.09 ble de frivillige i kirka i Rindal feiret med middag og trivelig prat på menighetshuset. Takk for innsatsen!

Publisert

For å vise vår takknemlighet ovenfor alle de som stiller opp for oss i kirka, ble det også i år invitert til frivilligmiddag på Rindal menighetshus. Her ble alle som har stilt opp som frivillige i år invitert. Det ble godt oppmøte med nesten 30 blide folk som fikk servert mat fra 3 Venner. Praten rundt bordene satt løst, og dette ble en flott feiring av innsatsen som legges ned. 

Mennesker sitter rundt bord

Nestleder i soknerådet, Inger Bolme, holdt en tale der hun takket alle som har stilt opp på ulike vis for kirka i året som har gått. Det er frivillige som bidrar på alle gudstjenester som skjermstyrere, klokkere og som ordner med kirkekaffe. Andre igjen bidrar med å ordne med mat og organisering av andakt og leik på barneforening eller andre arrangementer i regi av Rindal sokn. Vi har en stor gjeng som stiller opp på dugnadsarbeid på kirkegårdene hele sommeren, slik at det blir en god opplevelse å komme dit for å stelle graven til de man har mistet. Vit at vi setter pris på hver og en av dere! 

I år ble det gitt en ekstra takk til Bjarne Nordlund, som også i år tok på seg rollen som koordinator for arbeidet på kirkegårdene. Det er enkelt å stille opp som frivillig når noen har så god kontroll på behovene og man får gode tilbakemeldinger underveis. En blomsterbukett fra soknet ble overrekt av Inger Bolme, som et symbol på vår takknemlighet. 

Tusen takk for innsatsen alle sammen, og vi ser frem til et godt samarbeid videre.

Mennesker sitter rundt bord
Powered by Labrador CMS