Landsskytterstevnet på Steinkjer

En skytter med rifle.
Tor Fredrik Mikkelsen skjøt seg til en 5. plass i finalen i felthurtig fredag.

Tor Fredrik Mikkelsen med femteplass i felthurtigfinalen

Finalene i feltskyting var de siste øvelsene på programmet under Landsskytterstevnet i Steinkjer fredag, med Tor Fredrik Mikkelsen sin femteplass i felthurtig Sauer som dagens høydepunkt.

Publisert Sist oppdatert

Tor Fredrik Mikkelsen, Surnadal, ble nr. 15 i den innledende skytingen, med tiden 8.55 sekunder, og var dermed av de 16 som kvalifiserte seg til finaleskytingen. Mikkelsen vant første duell mot Emil Hauge fra Mælum, med tiden 8.48. I kvartfinalen møtte han Geir Hauge, også han fra Mælum, der ble det imidlertid tap, og Mikkelsen endte til slutt på en 5. plass i felthurtig.

Vinner av sluttfinalen i felthurtig ble Idar Moen fra Malmefjord, foran Hans Jakob Løkkesmo fra Budal.

Feltskyting - Grovfelt

I finaleomgangene på grovfelt 200  meter var det deltagere fra de fleste lokale skytterlagene i Rindal og Surnadal. Det var ingen som kvalifiserte seg til finalelaget - feltskytingens svar på kongelaget, men mye god skyting var det likevel. 

Best av våre ble nok en gang Guro Øie Bævre fra Bæverdalen som skjøt i klasse 3-5. Hun fikk totalresultat 41/7 på sine 42 skudd, 12/7 i finaleomgangen. Totalt sett holdt det til en 27. plass av 361 skyttere.

Guro Øien Bævre fra Bæverdalen ble beste lokale skytter på grovfelt 200 m.

I tillegg til Guro Øie Bævre deltok også  Steinar Hausberg  (41/5), Ivar Waag (38/4), Ingar Waag (40/4) og Karen Snekvik (39/2) fra Surnadal skytterlag, samt Eline Lillegård (38/4) fra Hjelmen Skytterlag  i klasse 3-5.
Av skytterne i klasse 3-5 må vi nevne Marte Nisja Sørli fra Sunndal som skjøt imponerende 42/6 på 42 skudd, 12/6 i finaleomgangen. Det holdt til en 9. plass på den totale resultatlisten. Daniel Nisja Sørli, fra Sunndal, skjøt imponerende 12/9, men hadde et litt dårligere utgangspunkt før finaleomgangen og endte på 41/9 totalt - og 20.plass totalt .

I klasse 2 deltok Steinar Møller fra Rindal, Tor Fredrik Mikkelsen fra Surnadal og Ole Dalsegg fra Øvre Surnadal. Best av disse tre ble Ole Dalsegg med 9/2 i finalen - 37/2 totalt etter 42 skudd. Møller og Mikkelsen endte begge med totalsum 37/1 etter finaleomgangen.

Ole Dalsegg, Øvre Surnadal

I klassen for eldre junior skjøt Vegard Fjærli fra Bæverdalen 9/4 i finaleomgangen - 36/4 på 42 skudd totalt.

Vinner av finalelaget  - og Norgesmester i feltskyting ble Tor Arnfinn Homme fra Kristiansand og omegn foran Sindre Nordvik fra Løiten og Jøran Aas fra Lunde.

Powered by Labrador CMS