Landsskytterstevnet i Steinkjer

Seierspallen etter NM skogsløp, senior menn, under Landsskytterstevnet i Steinkjer. Fra venstre sølv-vinner Steinar Møller, Anders Johnny Kjærevik, Vareld som tok gull, og Tore Rødland fra Klepp som tok bronse.

Sølv til Steinar Møller i NM Skogsløp

Steinar Møller fra Rindal løp torsdag inn til seier i klasse senior A menn i NM Skogsløp. Løpet holdt til andreplass i klasse senior menn etter Anders Johnny Kjærevik fra Varild, som vant klasse menn senior B.

Steinar Møller fra Rindal Skytterlag ble nummer åtte i klasse menn senior B i fjor, og løp derfor i år i klasse A. I år vant han klasse senior A menn klart, 27 sekunder foran Tore Rødland fra Klepp. Raskest av alle var imidlertid Anders Johnny Kjærevik fra Varild, som løp i klasse senior B menn med tiden 22.:15, 22 sekunder foran Steinar Møller.

Skogsløp består av av feltskyting  - 30 skudd på ulike hold og blinker. Deretter 6 km jaktstart terrengløp ut i fra resultat på skytingen. 1 min. tillegg pr. bom.

Elias Henden Svensli deltok i skogsløp og bane 100 meter

Elias Henden Svensli fra Surnadal deltok i skogsløp i klasse nybegynner ungdom. Elias deltok tidligere i uka også på baneskyting 100 meter, i klasse nybegynner ungdom.

Kebron Bihane og Mia Iren Fosseide fra Rindal deltok også på baneskyting 100 meter, i klassen nybegynner ungdom. Rindal skytterlag skriver på sin Facebookside at det var en kjempebra debut av begge to.

LS-debutantene Kebron Bihane (t.v.) og Mia Iren Fosseide.

Utsatt felthurtigfinale

Felthurtigfinalen med Tor Fredrik Mikkelsen, Surnadal skytterlag, er utsatt til fredag kl 14. Finalen skulle egentlig avholdes torsdag kveld. Avisa Driva skriver at finalen ble utsatt på grunn av en leteaksjon etter ei ung jente, men at jenta senere ble funnet i god behold. Steinkjer24 omtalte saken først.

Red. anm: Vi tar forbehold om at vi ikke har fått med oss alle nevneverdige resultater så langt. Meld gjerne fra til redaksjonen hvis noe mangler.