TV-aksjonen 2024

Skolelever står oppstilt
Småtrinnet ved skolen underholdt ved åpningen av TV-aksjonen på Rindal skole

TV-aksjonen ved Rindal skole

Årets TV-aksjon støtter Barnekreftforeningen, og småtrinnet ved Rindal skole ønsket foreldre, besteforeldre og andre besøkende velkommen med sang og dans for å støtte en viktig sak.

Publisert Sist oppdatert

Mellomtrinnet har forberedt seg i lang tid ved å bake kaker, lage plakater, organisere loddbøker og nummerere alle premiene vi har mottatt. Den mest populære premien var hovedpremien, en sittebenk fra Talgø/MøreTre. 

Inne på skolen var klasserommene omgjort til kaféer og kiosker. Besøkende kunne prøve lykkehjul, spille Kahoot, kjøpe lodd fra loddselgerne som gikk rundt på skolen, og delta i andre aktiviteter. Dagen ble avsluttet med trekking av hovedpremien, og vinneren av benken ble Edith Solheim Landsem. 

Skolelever selger kaker og kaffe
Kaffe og kakeutsalg
Barn spinner på lykkehjul
Lykkehjulet var populært
Barn og voksne deltar på quiz på skjerm
Quiz på Kahoot
Mennesker i kø for å ta lodd fra kinne
Kinna var også populær
Dame kjøper lodder
Rektor Susann Hestnes Krogstad kjøper lodder i Evighetsboken
Dame sitter i sittebod
Vinner av sittebod fra Talgø MøreTre, Edith Solheim Landsem

Elevene ved Rindal skole får mye ut av å arrangere en slik dag. Det er mye som skal på plass, og det er gøy for dem å se at innsatsen gir resultater. De er stolte av å ha bidratt med en betydelig sum til Barnekreftforeningen. Vi vil også rette en stor takk til foresatte og andre som støtter opp om slike viktige arrangementer. 

Powered by Labrador CMS