Karstein Mauset og Tom Godtland.

Torgdag på næringsparken: – Fantastisk at dette er en mulighet

Publisert Sist oppdatert

På grunn av elendige værmeldinger denne lørdagen, ble det bestemt at årets torgdag i Rindal skulle arrangeres innendørs for første gang. Tom Godtland, som organiserer torgdagen, forteller at tilbakemeldingene på endingen har vært utelukkende positive fra både utstillere og besøkende.

I 12-tida hadde allerede mange rukket å ta turen til næringsparken, men med store lokaler var det likevel god plass. Det var omlag 55 utstillere, alt fra husflid, lag og organisasjoner, og mange lokale matprodusenter. Torgdagen er det første godkjente ERG-arrangement, etter at Trøndelag ble europeisk matregion i 2022. Det vil si at minst 30% av maten som blir solgt på arrangementet er produsert og bearbeidet i Trøndelag.

Godtland skyter av Karstein Mauset som bød fram Næringsparken som lokale til Torgdagen. Næringsparken har både toaletter, musikkanlegg, trådløst internett, og ikke minst stor plass, noe som gjør den godt egnet for å avholde slike arrangement.

Hilde Patterson deltok på torgdagen som utstiller for femte gang denne lørdagen. Hun skryter av avgjørelsen om å flytte arrangementet innendørs. – Man gruer seg jo litt til å stå ute i vind og regn, med telt som blåser bort. Og det kommer jo ingen kunder når det er meldt slikt vær. Da er det fantastisk at dette er en mulighet, og at det er en hall ledig som kan brukes, sier Patterson.

Hilde Patterson deltok på torgdagen for femte gang.
Teknologiambassadør Ole Trygve Foseide.

På standen til Rindal pensjonistlag demonstrerte teknologiambassadør Ole Trygve Foseide KOMP-maskinen, som blant annet er tatt i bruk på eldresenteret. Den viser bilder som blir sent til maskinen via en app på mobiltelefonen. Slik kan barn og barnebarn sende bilder rett inn i stua til slektningene sine.

Blæst´n og Trollheimsbrass stilte også på næringsparken, og spilte et par nummer hver, annenhver time. Også 3 venner, Galleri Vestheim og Dalalåven atelier holdt åpent som planlagt under torgdagen. El-Watch holdt også åpent, og hadde mange besøkende.

Konkurransen Rindal Pensjonistlag hadde der Odd Inge Løfald hadde tatt bilde av en rekke hus og garder i Rindal fra litt uvante vinkler, var populær!
Rindal kommune var tilstede ved kommunaldirektør Mons Otnes og ordfører Vibeke Langli.

Se bildekarusell under:

Powered by Labrador CMS