Veteran NM Hopp

To menn med hoppski foran hoppanlegg
Jon Solem (til venstre) og Karstein Mauset deltar neste uke i Veteran NM i hopp

Rindalinger deltar i NM i hopp

Nå er det ikke akkurat elite-NM det er snakk om, men norgesmesterskap for veteraner på plast. Karstein Mauset og Jon Solem representer Rindal IL, og kaller klubbens hoppavdeling for Rindal flygarlag! Søndag 11. august deltar de i veteran NM i Knyken skisenter i Orkland.

Hopping er en sport som kan bedrives selv i godt voksen alder, og det er deltakere som har fylt 80 år som deltar! Det kommer hoppere fra store deler av Norge i alderen 30-80 år, og de hopper i alt fra 30 meters-bakke til storbakken, som er en såkalt K-68 bakke. (Bakkerekorden er på 79,5 meter og er satt av veteranhopper Knut Bjørnar Strøm under et tidligere NM). 

Knyken

Rindals representanter skal i utgangspunktet delta i den nest største bakken, som er en femtimetersbakke. Men det skal visst ikke være helt uaktuelt at de deltar i den store bakken, heller, selv om treningsgrunnlaget, ifølge dem selv, skal være syl-tynt! Begge stiller i klassen 50-59 år.

Jon Solem og Karstein Mauset skal delta i Veteran NM i Knyken

Rindalshopperne lover ikke edelt metall, men syns det er gøy å delta, så får hoppingen blir som den blir!

Annonse:

Hvis noen har lyst til å bivåne det hele, så starter rennet kl 10.30 søndag 11. august. Det er også nasjonalt rekruttrenn samtidig hvor de beste rekruttene i Norge deltar. Det blir garantert langhopping!

Støtt hopperne våre og møt opp!

Powered by Labrador CMS