Rindal Il sitt førstelag tok femteplassen i årets St.Olavslopp

Gode plasseringer for lagene fra Rindal IL

Rindal Il sitt førstelag beholdt femteplassen fra første dag helt til mål i Trondheim

Rindal IL sitt førstelag passerte målstreken i Trondheim lørdag som femte beste lag, en plassering de også hadde etter endt løpsdag både fredag og lørdag. Rindal IL 1 kom i mål en drøy time bake vinnerlaget, Bratsberg IL sitt første lag. Svorkmo/NOI og Namdal løpeklubb to de to neste plassene.

Rindal IL sitt andrelag, som lå på en 37. plass etter første dag, løp seg opp til en 28.plass på dag to. De løp seg opp ytterligere en plass siste dag og endte til slutt som som nummer 27.

Damelaget, som var nummer 58 etter første dag, ble til slutt nummer 60, og nummer fire av de deltagende damelagene.

Rindal Il sitt damelag, som ble nummer 4 i dameklassen

Totalt er det unnagjort  797,7 km i løpet av tre dager fordelt på 63 løpere, skriver Rindal IL Friidrett på sin Facebookside.

For utførlig referat fra alle tre løpsdager, se Rindal IL Friidrett sin Facebookside.

Offisiell resultatliste fra St. Olavsloppet.