Rindal IL Fotball Sr. 4. div

Fornøyd gjeng etter dagens seier.

Snudde kampen i de siste minuttene

Rindal IL sitt seniorlag spilte sin siste kamp for sesongen mot Trønder-Lyn på Sørøya kunstgress lørdag. De lå under for Trønder-Lyn lenge, men to scoringer sent i andre omgang ga seier og tre poeng.

Før dagens kamp lå Rindal IL på sjuende plass på 4.divisjonstabellen, og kunne med seier avansere mye på tabellen, litt avhengig av resultatene for lagene foran på tabellen, KIL/Hemne og Hitra.

Trønder-Lyn ledet til pause

Til tross for at Rindal åpnet kampen best og hadde det meste av spill og sjanser , var det Trønder-Lyn som kunne gå til pause med en 1-0 ledelse, etter en scoring av Jonas Aune etter 36 minutter. Dette skriver Rindal IL i sin kampstrøm på Rindal Il Fotball  sine Facebooksider.

Straffespark i de siste spilleminuttene

Flere mål ble det imidlertid ikke før i det siste kvarteret av kampen. Etter 75 minutter utligner Rindal IL til 1-1 etter litt frem og tilbake foran mål. Målscorer er Daniel Hagen Eide. I det 89.minutt dømmes det straffe til Rindal IL. Et straffespark som Martin Bolme Fjerstad setter sikkert i mål, og dermed er det Rindal IL som kan ta med seg alle tre poengene tilbake til Rindal.

Med dagens seier går Rindal IL forbi Trønder-Lyn og avslutter sesongen på en sjette plass, siden både Hitra og KIL/Hemne også vant sine kamper. En plassering som  må sies å være meget god i debutsesongen i 4.div.

Her finner du fullstendig kampreferat med lagoppstillinger.