Politiet i Surnadal

Kontrolluke med fokus på mobil- og beltebruk

I uka som gikk hadde politiet kontroll uke ekstra fokus på uoppmerksomhet i trafikken, mobilbruk under kjøring og beltebruk.

Publisert

Midt på dagen onsdag i forrige uke hadde politiet i Surnadal en trafikkontroll på fv65 ved Øye. Det var en kontroll med fokus på mobil- og beltebruk. 120 førere ble kontrollert, ingen reaksjoner.

Torsdag fulgte de opp med samme type kontroll i Miljøgata på Skei, også det midt på dagen. 62 førere ble kontrollert, ingen reaksjoner.

Sent fredag kveld, nærmere midnatt, mottok politiet klager på støy fra mopeder/lettmotorsykler i området Buhagen. Politiet i Surnadal opplyser til Trollheimsporten at de også tidligere har fått melding om uaktsom kjøring med lette kjøretøy i sentrumsområdet, rundt skolen og Buhagen. Politiet sier at et er mulig at noen har fjernet DB killeren fra eksosanlegget for å få mer lyd. DB killeren sitter i eksosanlegget for å redusere støy, og det er ulovlig å fjerne den. Som følge av klagene det lokale politiet ha ekstra fokus på å kontrollere slike kjøretøy framover.

Natt til søndag fikk politiet melding fra hotellet om en overstadig beruset gjest som ikke ville forlate stedet, og politiet ble kalt ut for å bistå. Gjesten ble sendt hjem i drosje, uten noen videre reaksjoner fra politiet.

Powered by Labrador CMS