En firmabil der en mann sitter inni, og en mann står utenfor bilen.
Jostein Landsem, elektriker, og Erik Landsem, fagansvarlig i Svorka installasjon.

Økende oppdragsmengde for Svorka - søker fire nye elektrikere

– Hos Svorka skjer det mye spennende om dagen. Vi er i sterk vekst og opplever økt etterspørsel etter våre tjenester, spesielt innen fremtidsrettede og bærekraftige løsninger som solenergi, ladeanlegg og energirådgivning, forteller Nils Heggem, daglig leder i Svorka Installasjon.

For å møte denne etterspørselen lyser Svorka nå ut etter fire nye elektrikere.

Med lokal tilstedeværelse i Surnadal, Halsa, Rindal og Orkland dekker Svorka et bredt spekter av oppdrag for boliger, hytter, landbruk, industri og næringsliv, skriver selskapet i ei pressemelding.

Portrettbilde av en mann.
Nils Heggem, daglig leder i Svorka installasjon.

–Hos Svorka setter vi pris på de over hundre ansatte vi allerede har. Her er vi opptatt av menneskene og å ta vare på det gode arbeidsmiljøet, hvor samarbeid på tvers av fagområder er en naturlig del av hverdagen vår. Dette fellesskapet gjør det enkelt å glede seg til å gå på jobb, og har uten tvil bidratt til de gode resultatene vi har oppnådd, forteller Nils Heggem.

– Vi kan tilby spennende arbeidsdager med mer enn bare tradisjonelle installasjoner. Vi er på utkikk etter elektrikere som ønsker nye utfordringer og som ønsker å jobbe innenfor et bredt spekter av tjenester og produkter, sier han.

Han forteller videre at med det økende behovet for elbil-infrastruktur har Svorka mange nye oppdrag innen installasjon og vedlikehold av ladeløsninger for både privat- og bedriftskunder.

– Vi har tro på at solenergi blir en del av fremtidens bærekraftige energiløsninger, og vi trenger elektrikere som ønsker å jobbe innenfor dette spennende fagfeltet, sier Heggem.

Erik Landsem, som er fagansvarlig i Svorka installasjon, forteller at de merker en økende etterspørsel etter rådgivningstjenester for energieffektivisering, og en dyktig elektriker kan hjelpe bedrifter til å identifisere muligheter for å redusere energiforbruket og øke effektiviteten.

Svorka opplever økt etterspørsel og vekst, og er glade for å kunne bidra til lokal sysselsetting, skriver de i pressemeldingen.

– Det er mye spennende som skjer innenfor vår bransje, og vi er på utkikk etter elektrikere som ønsker nye utfordringer og som har lyst til å jobbe i en bedrift som er i vekst og kan tilby mange spennende arbeidsoppgaver, avslutter Nils Heggem.

Powered by Labrador CMS