Surnadal Motocrossklubb

Fem unge gutter/menn på rekke og to gutter på rekke foran dem.
Arkivbilde. Foran fra venstre: Ailo Krangnes Røen og Ola Vikan. Bak fra venstre: Trond Børset, Simen Rognskog, Aleksander Rognskog, Råg Rindal og Teodor Helgetun. Ikke tilstede: Isak Melling Bolme.

To på topp etter Midt-Norsk Mesterskap i Verdal

I helga har andre runde i Midt-Norsk Mesterskap i Motocross blitt gjennomført i Verdal. Surnadal Motocrossklubb stilte med samme mannskap som forrige helg da de deltok på NM i Skaun. De holder koken og presterte svært godt også denne helga.

Publisert

Helgens utøvere

Utøver ved kjøretøy
Arkivfoto av Isak Melling Bolme

Trond Børset, Simen Rognskog, Aleksander Rognskog, Råg Rindal, Teodor Helgetun, Ailo Krangnes Røen, Ola Vikan og Isak Melling Bolme stilte fra Surnadal Motocrossklubb i helgen.

Leder i klubben, Jens Otnes Madsen knakk et ben i en hånd i Haltdalen under første runde i MNM. Han har også problemer med å skaffe deler tidsnok til sykkelen sin. Han må stå over MNM i Namsos, men blir klar til Elverum på Lag-NM og MNM i Skaun.

Gode prestasjoner

Ola Vikan og Isak Melling Bolme stilte i klasse for de som er 10-12 år.

Ailo Krangnes Røen kjørte i klassen 13-15 år, og ligger nå sammenlagt på en femteplass etter helgen.

I MX Junior ligger nå Teodor Helgetun på åttendeplass sammenlagt, Simen Rognskog på ellevte og Trond Børset som nummer 29.

Sykkelen til Råg Rindal ville ikke starte i andre heat, så han kom sent i gang. Endte derfor på en åttendeplass dette heatet. Men med kun førsteplasser på de andre heatene, ble han likevel nummer to foran lagkamerat Aleksander Rognskog som kom på tredje. Sammenlagt på de to rundene som har vært på MNM leder Aleksander med 12 poeng foran Råg som ligger på andreplass.

Flere MNM-runder og Lag-NM

Lederen i klubben gleder seg til Lag-NM i Elverum.

–Det er veldig sosialt på Lag-NM. Det er tredje gang vi stiller med klubblag, og så vidt jeg vet er det første gang vi klarer å stille med to. Råg, Aleksander og Teodor blir et lag, og Trond, Simen og jeg et, smiler han.

Nå blir det opphold til 23. august hvor det blir Midt-Norsk Mesterskap i Namsos. Helga etter blir det Lag-NM, og to uker senere blir det MNM i Skaun igjen.

Powered by Labrador CMS