ANNONSE:

Fire menn i arbeidsklær oppstilt rundt en firmabil. Sjø og fjell i bakgrunnen.

MidtNorge Port satser på varmepumper

Vi i MidtNorge Port startet med montering av varmepumper i 2022. Vi begynte med montering av Toshiba, og etter hvert også Fujitsu varmepumper. Nå har vi utvidet spekteret enda mer, gjennom en avtale med Varmepumpeservice, som leverer Panasonic og Mitsubishi, i tillegg til Toshiba.

Vi er styrket med et større og bredere sortiment. I tillegg har vi en montør med lang fartstid på montering og service på varmepumper. Han kjenner til de fleste utfordringer med varmepumper, og kan anbefale den pumpen som passer best til deg og det huset pumpen skal monteres i.

En mann i arbeidsklær som monterer ei varmepumpe.

Gjennom vårt samarbeid med Varmepumpeservice kan vi nå levere pumper med rentefri avbetaling over 2 år, eller avbetaling over strømregningen, gjennom strømleverandør fra Kraftriket.

Varmepumpemontering er sesongbetont, og pågangen og ventetiden blir som oftest stor fra desember til og med februar. Ved bestilling nå på denne tiden er kundene klare for vinteren før den kommer, og leveransetiden er kortest. 

For å prøve å fordele salg og montering slik at ikke alt kommer i dem travleste månedene kjører vi kampanje på Panasonic ut oktober, eller så langt lageret rekker.

Reklame for Panasonic varmepumper.

Besøk gjerne Midtnorge port sin facebookside.

Midtnorge Port er medlem i Trollheimsporten.

Powered by Labrador CMS