ANNONSE: Svarrabærje Teaterlag: 

Bli med oss og se at verden går under.

Lyst til å være med på revy?

Onsdag 11. september klokken 18:00 er det kickoff på ARMODgeddon! 

Og det har seg slik at vi tåler om det blir med litt flere folk på å sette opp spetaklet! Og det er ABSOLUTT ikke slik at vi kun trenger aktører PÅ scenen!

Vi har minst like mye behov for folk som ønsker å bidra med kostymer, rekvisitter, kulisser, scenemannskap, sminkører og andre ting som vi glemmer i farten, men som vi trenger når det drar seg til!

Vi er også interesserte i å jobbe med, tja, «digitale talenter», som kan være med å drive markedsføring og skape innhold sammen med oss til digitale kanaler. Opplæring/veiledning vil bli gitt.

Den viktigste jobben vi gjør nå er å bygge miljø, så hvis du har lyst til å være med en sabla fin gjeng og ha det fenomenalt artig så tar du bare kontakt med det du har lyst til å bidra med! Dette er også en god mulighet til å lære "faget" litt bedre fra trygg avstand (hei, russ2025).

Send oss en melding via Facebook eller Instagram, eller send en e-post til post@svarrabaerje.no, eller en DM til noen du vet er med, ELLER en melding til noen i styret. BARE SNAKK MED NOEN!!

Link til Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/467100856150509/

Powered by Labrador CMS