Leikarvollen Scene melder:

Frode Alnæs, skallet mann med sort skinnjakke
Frode Alnæs er klar for å gjøre stas på Leikarvollen 1. november

Takker av med en hårløs aften

1.november 2025 er kvelden da Leikarvollen Scene skal takke av etter 11 år som lokal konsertscene! 

Dette blir en vemodig kveld for oss som står bak, men alt har en ende. Vi lover dog at vi skal gjøre dette til en festaften og ikke til et gravøl, og vi håper så mange som mulig vil være med å avslutte denne fine reisen sammen med oss! Det er derfor utrolig tøft at vi nå kan presentere følgende supportartist og hovedartist som skal være med å løfte tak og vegger, og gi Leikarvollen Scene en verdig avslutning:

Brynjar Takle Ohr og Frode Alnæs!

Supportartist:

Brynjar Takle Ohr Låtskriver, vokalist, gitarist, produsent, arrangør og generelt positiv fyr; Brynjar Takle Ohr har vært en aktør både på og bak scenen i det norske musikkmiljøet i snart 35 år, med en lang og variert karriere bak seg. Han har skrevet over 100 låter, vært med å gi ut over 20 album, og spilt på de største scenene i Norge og i Europa.

Brynjar Takle Ohr er kanskje mest kjent som Neil Young-elskende frontmann og låtskriver i bandet El Cuero, og som høyenergisk Spidergawd-gitarist.

Når Brynjar spiller alene, gjør han det ofte under fanen «…spiller verdens beste låter!», og som tittelen indikerer, er det her snakk om et utvalg av Brynjars aller største favorittlåter. Siden vi her har å gjøre med en selverklært musikknerd, er det klart at dette er ei liste som er i stadig endring, basert på det Brynjar mener er aller best akkurat nå.

Når han 1. november 2025 får æren av å varme opp for selveste Frode Alnæs på den aller siste konserten som arrangeres på nydelige Leikarvollen Scene, er det en artist som stiller bevæpnet til tennene med den aller beste gitarmusikken, og med et ønske om å blåse fletta av publikummet.

Gjennom åra har han og El Cuero samarbeidet med flere kjente artister, som Ingrid Olava, Unni Wilhelmsen, Paal Flaata, Frank Hammersland, Egil Hegerberg og Lars Håvard Haugen. Bandet slapp sitt nyeste album «…are we done yet?» i mars 2024.

Mann på scene med gitar og microfon
Brynjar Takle Ohr spiller sine favorittlåter på Leikarvollen scene

I 2009 og 2010 gjorde Brynjar og Frode Alnæs 72 forestillinger landet rundt med suksessforestillinga «Let it Rock!» i regi av Riksteatret og Rikskonsertene. Knivinga mellom de to gitaristene var knallhard, og enda diskuteres det heftig hvem av dem som er sologitarist, og hvem som må finne seg i å innta den begredelige rytmegitarjobben. Du skal ikke se bort ifra at de blir å gjenoppta diskusjonen på scenen på Leikarvollen denne kvelden, så dette kan være sjansen til å oppleve en veritabel gitarduell av to av landets beste gitarister.

Takle Ohr sier følgende i en pressemelding: - Bli med å ta et skikkelig farvel med en av de flotteste scenene her til lands, og gi ildsjelene bak det oppmøtet de fortjener – dette kan fort bli en kveld for historiebøkene og en musikalsk opplevelse du ikke vil gå glipp av. Her snakker vi faktisk ekte oppmøteplikt! Vi sees!

Frode Alnæs tilbake til Leikarvollen

For å gjøre den aller siste konserten til fest, så er det ikke mye tvil om at Frode Alnæs er den rette mannen for anledningen ifølge Edvin Nyland Nessæther hos Leikarvollen Scene.

- Frode Alnæs var her i 2016, helt i starten på denne reisen vår. Den gangen gav han oss en kveld vi aldri glemmer! Så det er skikkelig artig at han vil ta turen tilbake til oss og The Final Show! Da er vi garantert humor og latter, gitarspilling på høyeste nivå og allsang. Frode Alnæs og Brynjar Takle Ohr på samme kveld kan fort bli tidenes konsertopplevelse her hos oss, forteller en entusiastisk konsertarrangør.

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og låtskrivere. Få artister kan skilte med over 40 år på konsertscenen, og samtidig være like etterspurt. Er det noen som virkelig har betydd noe i norsk musikkliv gjennom 40 år, så er det Frode. Både som låtskriver, gitarist, vokalist og entertainer. Frode Alnæs er kjent for sin unike evne til å kommunisere med publikum, noe som har gjort han til en av våre mest folkekjære artister. Det er aldri kjedelig når Frode står på scenen. Han er utadvendt og byr alltid på musikalske overraskelser og godt humør, står det å lese i presseskrivet til artisten. Noe nærmere presentasjon er vel strengt tatt unødvendig!

Edvin Nyland Nessæther avslutter:

- Da jeg snakket med Brynjar Takle Ohr om han ville komme hit til oss sa han det ganske morsomt; - det blir to gamle karer uten hår på scenen da! Da måtte jeg bare legge til at det er fint lite hår her også, så da blir det tre karer uten hår! Derfor blir The Final Show en hårløs aften med andre ord! Det blir skikkelig fint at to lokale store norske musikere har takket ja til å være med å runde av konsertkonseptet mitt!

 

Det blir lagt ut totalt 270 unummererte billetter til denne historiske kvelden og billettsalget starter lørdag 02.august 2025 kl. 09.00 via Tikkio.

Leikarvollen scene

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS