Seier på hjemmebane

Søndag fikk Surnadal D4 besøk av Bjugn i Surnadal idrettshall. Det var bra med publikum på tribunen, og stemningen var god. De to lagene ga de fremmøtte tilskuerene god underholdning i en særdeles spennende kamp.

Surnadal stilte med 12 spillere: Emilie Holsbøvåg, Emma Therese Hyldbakk, Synne Kvendset Fiske, Hedda Forslund, Edel Therese Karlsen, Yana Yevtushenko, Hanne Moen Fiske, Iselin Henden Dalsegg, Kristin Hilstad Hamnes, Ingrid Almhjell-Ims, Kristi Fugelsøy og Eline Østbø.

Jevn start

Her var det kampering fra dommeren blåste igang kampen. Bjugn satte inn det første målet, og Yana utliknet for Surnadal. Kristi fikk hjemmelaget i ledelsen med 2-1, men Bjugn utliknet igjen. Det ble et surnadalsk spillemål og straffekast og det ble 4-2 til hjemmelaget. Utlikning til 4-4 i 12. spilleminutt.

Jentene kjempet godt i forsvar, sprang kjapt på kontringer, hadde gode skudd og lagets målvakt hadde full kontroll.

Surnadal lå aldri bak etter 0-1-ledelsen til Bjugn. Det gikk mellom uavgjort og ett og to måls ledelse hele omgangen. Lagene gikk til pause med stillingen 9-9.

Svær sluttinnspurt

Etter pausen fortsatte Surnadal sitt gode spill, og økte ledelsen. I 14. spilleminutt ble stillingen 13-10. Men bortelaget kjempet seg nærmere , og i 16. spilleminutt var stillingen 13-12.

Derfra ble det et mål til Surnadal, og et til Bjugn, før Surnadal tok sluttinnspurten. Fra ett måls ledelse ved stillingen 14-13, jobbet de seg et godt stykke forbi gjestene, og kunne glede seg over en velfortjent seier med resultatet 20-16.

Presentasjon av spillerne før kampstart.