Rindal IL håndball - J20

Håndballungdommer i spilledrakter.
Arkivfoto

Seier på bortebane

Søndag møtte Rindal J20 Levanger 3 på bortebane. De var bare ni spillere mot hjemmelagets 14. Men ungdommene fikk vist hva de er gode for, vant med stil og tok med seg to poeng hjem.

Publisert

Tok styringen

Jens Hove og Gry Anette Norshusstuen reiste sammen med ni spillere: Guro Søyseth, Arnhild Ustad Hove, Milla Skjølsvold-Aasen, Frida Møkkelgård, Ine Løfald, Eiri Henriksdotter Blekken, Uma Børset Bekken, Tonje Duås Løseth og Linnea Møkkelgård.

Rindalsjentene tok ledelsen fra start og fikk kampens to første mål. Men hjemmelaget holdt tridt, og i omgangens åttende spilleminutt ble det uavgjort med stillingen 4-4.

Med tre mål på rad for Rindal, et mål imot og et mål på straffekast før 15. spilleminutt, ledet rindalingene med 5-8. Herfra ble det ikke flere mål for noen av lagene før pause, og pauseresultatet ble dermed 5-8.

Økte ledelsen

Hjemmelaget tok litt innpå i andreomgang, og det var bare to mål som skilte ved 7-9 og 8-10. Men herfra passet rindalingene på å holde avstand med mellom tre og fem mål frem til Guro Søyseth scoret Rindal sitt 21. mål og økte ledelsen fra fem til seks mål da det stod igjen knapt 1,5 minutt av kampen.

Ledelsen økte med enda et mål da Arnhild Ustad Hove satte inn ballen i nettet og resultattavlen viste 15-22.

Hjemmelaget scoret det siste målet. Ved fulltid var resultatet 16-22, og Rindal tok dermed sesongens andre seier.

Kontroll hele kampen

På Rindal IL håndball sin hjemmeside står det at trener Jens synes at jentene spilte godt og styrte hele kampen, fra start til slutt.

"Tøft og tett forsvar i begge omgangene. Slapp inn bare 5 mål i første omgang. De startet med 5-1-forsvar, men måtte flate ned til 6-0 mot oss, jentene våre ble for gode. Store bevegelser og slippe ballen videre gir gode sjanser mot et sånt forsvar. Vi ble enige om at vi skulle spille hverandre gode, og stå sammen både fremover og bakover, og det greide vi meget godt. De prøvde seg med 7 mot 6, men da scoret Guro, så det hjelpte dem lite. Vi gikk bare mer i fra når de la om.

Det er en lagseier der alle gjør jobben sin."