En måned har gått siden Rindal sitt nyoppstartede 20-årslag spilte sin første kamp, da de besøkte Charlottenlund 2. Den gang ble det tap. Tirsdag var jentene klare til kamp mot Sverresborg 2, på hjemmebane i Rindalshuset.

Publisert

Veldig jevnt

Maria Svinsås, Guro Søyseth, Arnhild Ustad Hove, Stine Kvendset, Milla Skjølsvold-Aasen, Frida Møkkelgård, Guri Bolme Nonstad, Eiri Henriksdotter Blekken, Uma Børset Bekken, Tonje Duås Løseth og Linnea Møkkelgård stilte for Rindal.

Arnhild satte inn kampens første mål alt før første halvminuttet var spilt. Innen halvannet minutt hadde gjestene svart med tre kjappe mål.

Gjestene holdt en ledense på mellom ett og tre mål frem til Frida utlignet til 7-7 i det 14. spilleminuttet. De holdt følge til 9-9, men så dro gjestene fra med tre mål.

Eiri tok tre på rappen, og dermed ble det uavgjort igjen; 12-12. Bortelaget både scoret på straffekast og fikk inn et mål i overtallsspill i siste halvminuttet av første omgang. Dermed ble det 12-14 til pause.

Vending

Bortelaget øker ledelsen til 12-15, men der stopper det. Arnhild utligner til 16-16 vél fem minutter ut i omgangen, og nesten ti minutter ut i kampen er stillingen 19-16.

Derfra holder Rindal ledelsen med to og tre mål til bortelaget scorer på straffekast ved vél halvspilt omgang. Stillingen blir da 22-21. Men gjestene når de aldri igjen, og sluttresultatet blir 30-27 til Rindal J20.

Godt lagspill

–Det var veldig jevnt. Det er artig å ro i land seieren til slutt, smiler en fornøyd Mona Bolme Nonstad som sier at det var fullt med folk på tribuna og god stemning.

–Det er veldig gøy.

Stine og Linnea er begge 16 år, og debuterte denne kampen. Keeper Maria er også bare 16 år.

Treneren forteller at laget fortsatt er en nykomponert gjeng, som hun vil skal få prøve ut litt.

–De må få tid til å kjenne og fungere sammen og tørre å prøve.

Hun forteller at det var god stemning i pausen og at spillerne kjente at det var mulig å vinne kampen.

De satte forsvaret og fikk kjørt kontringer, og hadde gode keepere.

–Det var mange gode skudd, og det var god uttelling på skuddene og lite feil - det gjelder over hele linja. Alle gjorde en god jobb. Og det var gode, forløsende skudd, det gjorde godt. Og begge keeprene stod bra, skikkelig bra!

–Alle er viktig på laget. Vi er opptatte av at vi er en gjeng som driver det sammen, sier hun og avslutter:

–Det er god stemning og kamp allerede på søndag.

Det blir kun to hjemmekamper til før jul for J20. Den første av de blir 5. november når de skal møte Byåsen 2.