Surnadal golfklubb

Tre unge golfspillere oppstilt for fotografering på banen.
Her er Marius Kvande flankert av sine medspillere/konkurrenter i dagens flight, Knut Marius Erlandsen fra Bærum GK og Christian Braathen fra Oslo – som endte på henholdsvis 3. og 4. plass.

Marius Kvande med suveren seier i Srixon Tour på Nøtterøy GK!

Denne helga har Marius Kvande vært på Nøtterøy og spilt runde 6 i Srixon Tour (nasjonal eliteturnering for juniorer). Her vant han Gutter U15 i suveren stil – hele 8 slag foran nestemann. En utrolig sterk prestasjon, som er noe av det aller beste av det han gjort noen gang, skriver Surnadal golfklubb på sin hjemmeside. Guttene spilte 2 x 18 hull i går, og 1 x 18 hull i dag – altså 54 hull til sammen. Marius endte på 213 slag, som altså er 3 slag mindre enn banens par (fra gul tee).

Surnadal GK er virkelig å stolte over ha en slik spiller i klubben vår – og gratulerer hjerteligst til Marius for et supert resultat og kjempegodt spill!

Her er resultatene i Golfbox.

Det er bare 12 spillere som deltar i hver klasse – spillere som er «håndplukket» med utgangspunkt i tidligere resultater / prestasjoner. Dette er landets beste 15-åringer – og i helga var Marius Kvande rett og slett suveren best 🙂

Les mer på Surnadal golfklubb sin hjemmeside. Her loves det flere oppdateringer utover kvelden.

Powered by Labrador CMS