TV-aksjonen

folk bak plakat for tv-aksjonen
Helga Kragnes, Ann Kristin Bruset, Gunn Bredesen, Oddny Hoem, Anette Ranes, Kjell Arve Vikavoll, Lilly Gunn Nyheim og Britt May Hollås.

Frivilligsentralens innsamling til TV-aksjonen

Søndag inviterte Surnadal Frivilligsentral til en koselig kaffepause, med gode samtaler og innsamlingslotteri til støtte for årets TV-aksjon.

Publisert Sist oppdatert

Surnadal Sanitetsforening, Treffast, Surnadal demens- og helselag, Surnadal Røde Kors, Surnadal pensjonistlag og Tordenskjold songlag var med som arrangører. Arrangementet ble ledet av Britt May Hollås, konstituert daglig leder ved frivilligsentralen, som også benyttet anledningen til å informere om at de jobber med å få på plass en ny fast daglig leder.

Arrangementet har fått støtte fra lokale aktører, som har donert flotte premier til lotteriet. I tillegg har flere av de som bruker lokalene daglig, sponset deilige kaker som ble solgt til inntekt for aksjonen. Dette er et alternativ til bøssebæring.

Alt som ble samlet inn i løpet av dagen gikk direkte til TV-aksjonen og årets tema «Sammen for små helter».

tre mennesker på kjøkken
Helga Kragnes (Surnadal Sanitetsforening) Kjell Arve Vikavoll (Treffast) og Torill Røv (Surnadal Sanitetsforening).
kaker

– Vi håper på å tiltrekke oss flere besøkende, og vi står klar til å ta imot alle som ønsker å bidra, sier Hollås. 

folk sitter ved bord

Fra vi i Trollheimsporten kom og til vi dro kom det stadig flere inn døren, og det var ofte kø ved loddboka. I løpet av arrangementet ble det også korsang og turgåing i regi Norunn fra Stikk-Ut! Også her kunne deltakere vippse til inntekt for TV-aksjonen.

dame i kasse og kunde

Lokalet fungerer som en møteplass for ulike aktiviteter, inkludert språkkafé og dans, og er åpent for alle. Det er blitt et samlingspunkt for både lokale og nyankomne nordmenn.

Frivilligsentralen har vært i drift siden 2020, men måtte stenge dørene under pandemien. Etter at tiltakene ble lettet, har aktiviteten økt takket være engasjementet fra lokalsamfunnet og samarbeid med Trollheimsporten.

Vi ser frem til å se mange ansikter på vår kaffepause og er takknemlige for all støtte som kommer inn til TV-aksjonen. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Powered by Labrador CMS