To unge gutter i Rindal IL løpedrakt står ved siden av hverandre på en friidrettsbane.
Magnus Øyen - arkivfoto

Knallsterkt finaleløp av Magnus Øyen

Magnus Øyen, Rindal Il, løp fredag kveld inn til en sterk 7.plass på 1500 meter under NM i Friidrett

Magnus Øyen tok seg lett videre fra kvalifiseringen torsdag kveld, og kunne derfor løpe i det 14 mann store finaleheatet på 1500 meter under NM i Friidrett i Sandnes sent fredag kveld.

Jakob Ingebrigtsen kunne ingen gjøre noe med. Ingebrigtsen vant heatet på 3.34 03, som var over 13 sekunder før andre mann i mål, Kristoffer Sagli fra Aure. Magnus Øyen, som yngstemann i feltet, løp inn til en sterk sjuende plass på tiden 3.49.09.
Andreas Fjeld Halvorsen, fra Ullensaker/Kisa tok  den siste pallplassen.