NM i terrengløp 2024

Magnus Øyen og Sebastian Børset tok begge medaljer under NM i Terrengløp på Ekeberg søndag

Sølv og bronse til Magnus og Sebastian

Magnus Øyen og Sebastian Børset deltok i helgen i NM i terrengløp på Ekeberg. Magnus deltok i juniorklassen, og løp inn til en sølvmedalje. Sebastian Børset ble nummer tre i G 17 klassen.

Både Magnus Øyen og Sebastian Børset fra Rindal Il deltok søndag på UM/NM i terrengløp på Ekeberg i Oslo. Dette skriver Rindal IL Friidrett på sine Facebooksider.

Magnus Øyen stilte i Menn junior i et forsøk på å kvalifisere seg til Nordisk Mesterskap i terrengløp i Finland, mens Sebastian Børset løp i sin 17-årsklasse.  Magnus var i tet sammen med Anders Fjeld Halvorsen fra Ullensaker/Kisa hele løpet.  Det ble helt jevnt inn mot mål. De fikk samme tid, 16,33, men Halvorsen ble dømt foran i mål.  Dermed skal Magnus være klar for Nordisk mesterskap i Finland.

Sebastian Børset lå godt framme hele løpet og kom inn på 12,04 og bronsemedalje, tre sekunder bak sølvet. Fredrik Hesjedal-Tronstad fra Spydeberg vant 17-årsklassen.