Surnadal Il Arkivfoto

Knepent tap mot LSK 2

Søndag var Surnadal Il sitt lag klare til å kjempe om 3 nye poeng i Norsk Tipping ligaen, denne gangen mot Lillestrøm 2 i LSK-hallen.

Publisert

Før søndagens kamp lå Surnadal på ellevte plass på tabellen med sju poeng, plassen over Lillestrøm 2 som hittil i år har samlet seks poeng.

Kampen startet bra for Surnadal IL , og allerede etter 8 minutter lå ballen bak Lillestrøm sin målvakt. Målscorer for Surnadal var Viljar Fiske Kvande. Etter 27 minutter la Sander Smevoll like godt på til 0-2 etter et frispark fra ca. 16 meter.
Like før pause reduserer imidlertid Lillestrøm til 1-2 ved Ola Bjerkenes, noe som også blir resultat til pause.

Andre omgang er bare sju minutter gammel når Lillestrøm scorer og utligner til 2-2, denne gangen ved innbytter Leandro Elvestad Neto.

Etter 72 minutter scorer Lillestrøm 2 på nytt ved Markus Edner Wæhler, og  for første gang leder de kampen i LSK-hallen.

Flere scoringer blir det ikke og LSK vinner kampen 3-2.

Se mer detaljert kamptråd på Surnadal Il sin Facebookside.

Neste kamp for Surnadal Il er hjemme mot Mosjøen 1.juni.