Surnadal IL Fotball

Full innsats på trening i Bankhallen tirsdag kveld. Søndag spiller Surnadal IL en særdeles viktig kamp mot Tiller.

I helga skal alt avgjøres

Søndag møter Surnadal IL  Tiller hjemme på Syltøran stadion. Surnadal IL inviterer til feststemning på Syltøran med blant annet straffekonkurranse, Voksen-VIP for supportere og ansiktsmaling.

Publisert Sist oppdatert

- I helga skal alt avgjøres, sier Heid Snekvik, lagleder for Surnadal IL sitt 3.divisjonslag. 

Alt avhengig av resultatet mellom Surnadal Il og Tiller etter søndagens kamp, kan Surnadal rykke ned, eller fortsatt spille i Norsk Tipping ligaens 3.divisjon neste år. 

Klarer seg med ett poeng

Surnadal Il har et et tre-poengs forsprang på Verdal som i dag ligger under streken, og Surnadal har i tillegg 3 plussmål flere enn Verdal. 

- Det er små marginer, sier Snekvik. Men i tillegg til at vi har bedre målforskjell har vi også flere scorede mål.

Surnadal kan berge plassen med både tap og uavgjort, men er sikret plassen med ett poeng på Syltøran søndag.

Tiller, på sin side, kan ta den viktige fjerdeplassen med seier på søndag, og dermed være direkte kvalifisert til 1. runde i cupen.

Trener Webjørn Holten gir instruksjoner ved oppstart av treningen i bankhallen tirsdag kveld

Innholdsrikt program og ramme rundt kampen

- Vi skal gjøre alt som står i vår makt for å legge til rette for at kampen skal tippe i vår favør, sier Snekvik, som i tillegg til å være lagleder også er tilrettelegger for programmet på søndag. Programmet skal lage en fin ramme rundt kampen.

Her er det straffekonkurranse for 1.-9.trinn med kvalifiseringsrunde før kampen, og finale i pausen. Voksen-VIP  for supportere på klubbhuset med kaffe og kaker. Driva/Opp Med Praten ved Øystein Hjelle Bonhus samtaler med trener Webjørn Holten og kaptein Tore Næss om dagens kamp-plan, og kanskje kommer også Tiller sin trener innom. Norsk kvalitetsmat stiller med gratis fiskeburger til alle som kommer på kamp.

Det blir ikke av seg selv

- Stemningen i laget er god, sier visekaptein Andreas Dalsegg Sæter.
- Folk er på, men er ikke grepet av stundens alvor. Det er  tross alt bare fotball og det er bare en kamp.

- Vi går inn med optimisme, men vi er fullstendig klare over at vi ikke kan slippe opp, fortsetter Sæter. Det blir ikke av seg selv.

Mann i treningsutstyr i fotballhall
Andreas Dalsegg Sæter, visekaptein på Surnadal ILs 3.divisjonslag

Sæter sier videre at de har tidligere vist at de kan være gode hjemme på gresset, her får det frem det lille ekstra, og er innstilt på å vise hvem som er sjef på banen.

ANNONSE:

Powered by Labrador CMS