Surnadal IL Sr. 3.div

To fotballag oppstilt på banen for presentasjon før kamp.

Seier i Mosjøen

A-laget tok med seg 3 poeng hjem til Surnadal etter søndagens kamp mot Mosjøen IL.

Kampens første av mange mål i denne kampen var det Høgseth fra Mosjøen som scoret 21 minutter inn i kampen. Ikke lenge etter utlignet Viljar Fiske Kvande for Surnadal.

Det ble rødt kort på Mosjøens keepertrener Eskil Petterson Larsen etter 34 minutter. Like etter tok Surnadal ledelsen da Tore Bæverfjord satte ballen i mål.

Trongmo scoret for Mosjøen i omgangens siste spilleminutt og lagene gikk til pause på stillingen 2-2.

Etter pause kom det to raske mål til Surnadal  av Viljar Fiske Kvande og Vegard Gjul.

Gunnarsen scoret Mosjøens tredje mål 55 minutter inn i kampen, det ble dagens siste mål. Det holdt ikke mot Surnadal sine fire mål, og A-laget kunne dermed feire seier 3-4 mot Mosjøen IL.