Rindal IL Fotball Sr 4. div

Fra oppvarmingen på Heimdal kunstgress

Viktige tre poeng til Rindal IL

Rindal IL var effektive da de slo Heimdal IL 1-4 på Heimdal kunstgress tirsdag kveld.

Rindal IL spilte tirsdag kveld borte mot Heimdal i Adressa-ligaens 4.div.
Rindal Il lå før kampen på en sjuende plass med 15 poeng etter ni spilte kamper. Men det er tett i toppen av tabellen og med tre poeng mot Heimdal ville de fortsatt henge med blant topplagene i avdelingen.

Rindal Il startet kampen bra, og hadde flere gode sjanser i løpet av de første ti minuttene. Etter et kvarters spill får de en noe heldig scoring da Heimdals keeper slår et utspill rett på Steinar Gjeldnes og ballen går i mål. 0-1 til Rindal Il.

Etter scoringen kommer Heimdal noe mer med, men etter en halvtimes spill vinner Martin Bolme Fjerstad ballen langt inne på Heimdals banehalvdel og spiller fri Daniel Hagen Eide som setter ballen utagbart til side for Heimdals keeper. Resultatet står seg resten av omgangen og Rindal Il kan gå til pause med en fortjent 0-2 ledelse.

Effektiv angrepsfotball

I andre omgang er det Heimdal som åpner best og har et klart spillemessig overtak, uten at de kommer til de helt store sjansene. Utover i omgangen kommer Rindal IL bedre med, men det er Heimdal som reduserer til 1-2 på et et flott langskudd som går i stolpen og i mål bak målvakt Andres Grytbakk. Rindal Il viser imidlertid effektiv angrepsfotball, og går opp til 1-3 etter 77 minutter etter en kontring hvor Daniel Hagen Eide til slutt sklir ballen inn. Minuttet etter vinner Rindal Il igjen ballen langt inne på Heimdals banehalvdel, og Daniel Hagen Eide kan sette sin tredje ball for dagen bak Heimdals målvakt.

Med tre poeng mot Heimdal er Rindal Il nå oppe på en tredjeplass på tabellen, men her er det fortsatt veldig jevnt. Neste kamp for Rindal Il er mot Trønder-Lyn på Rinnvollen 22.juni.