Rindal Il Fotball Sr. Herrer 4.div.

Fotballspillere i hvite og grønne drakter
Arkivfoto fra vårsesongens kamp mot Hitra på Heggøya

Viktig trepoenger mot Hitra FK

Fredag kveld reiste Rindal IL sitt 4.divisjonslag til Hitra idrettspark for å møte tabellnabo Hitra FK . Kampen endte med en klar 4-1 seier og tre viktige poeng i kampen for å beholde en plassering blant de fire første på tabellen i Adressaligaen. Toppscorer Daniel Hagen Eide noterte seg for tre nye spillermål.

Før kveldens kamp mot Hitra lå Rindal IL sitt 4.divisjonslag på fjerde plass på tabellen med 28 poeng, to poeng foran nettopp Hitra på plassen bak. Vårens oppgjør endte uavgjort 3-3 på Heggøya, så både etter resultat og tabellplassering lå dette an til å bli et jevnt og spennende oppgjør.

Startet klart best

Rindal IL startet kampen klart best, og allerede etter sju minutter lå ballen i nettet bak Hitra sin målvakt. Daniel Hagen Eide satte ballenen enkelt i mål etter å ha blitt frispilt av Peder Melien Ree.
Utover omgangen hadde Rindal IL det meste av banespillet, og de fleste og beste sjansene i en ellers sjansefattig omgang. Flere mål ble det ikke før Sander Staurseth Strømme slo et langt frispark inn i Hitra sin 16 meter, til Daniel Hagen Eide som enkelt kunne sette inn sitt andre mål for dagen. Lagene gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse til bortelaget.

Flere sjanser og scoringer

Andre omgang startet med et spillemessig overtak til Rindal IL, og som hadde de beste sjansene også utover i denne omgangen, selv om Hitra også var farlig frempå flere ganger. Ti minutter ut i omgangen satte Martin Fjerstad en suser i nettaket fra drøye 16 meter etter en retur fra Hitra-forsvaret. 3-0 til Rindal IL.

Det ble tent et håp blant hjemmepublikummet da Sindre Søtherbø Kvakland satte inn en retur fra Rindal IL sin målvakt Anders Grytbakk i det 66.minutt av kampen. Rindal IL fortsatte imidlertid å presse Hitra, og Daniel Hagen Eide kunne fastsette sluttresultatet til 4-1 til Rindal IL etter 86 minutter, med sitt tredje mål for dagen.

Etter kampen ligger Rindal IL på fjerdeplass på tabellen i Adressaligaen, nå fem poeng foran Hitra og Kil/Hemne, og bare to poeng bak NTNUI på tredjeplass. Både KIL/Hemne og NTNUI har imidlertid en kamp mindre spilt.

Rindal Il stilte med følgende spillere mot Hitra:

Anders Grytbakk - Sondre Aune, Edvard Bolme Fjerstad, Geir Magne Glåmen, Jørgen Gjerstad - Geir Bævre, Sander Staurseth Strømme, Peder Melien Ree - Sondre Næss Bolme, Daniel Hagen Eide og Martin Bolme Fjerstad.

Magnar Reitan, Stian Bolme og Steinar Gjeldnes startet som innbyttere, men kom alle inn på banen under kampen.

Rindal IL spiller sin neste kamp i Adressaligaen hjemme mot tabelltopp Ranheim TF 28.september på Rinnvollen.

Fullstendig kampreferat finner du her. Se også kamptråd på Rindal IL Fotball sine Facebooksider.