Rindal IL Sr. 4. divisjon

Fotballspiller på banen
Rindal IL vant fortjent 3-0 over Trønder-Lyn på Rinnvollen

Tar velfortjent ferie på tredjeplass

Rindal IL tar fotballferie på tredjeplass på tabellen i Adressa-ligaen 4. divisjon etter en overbevisende 3-0 seier mot Trønder-Lyn på Rinnvollen lørdag.

Før kampen lå Rindal allerede på den omtalte tredjeplassen, med kun Ranheim TF 2 og Tynset foran seg, men Trønder-Lyn kunne overta den plassen med seier mot Rindal på Rinnvollen.

Rindal Il åpnet kampen best, og allerede etter 9 minutter var det klart for 1-0, da Peder Melien Ree setter et langskudd fra vel 20 meter i mål. Utover i omgangen er det sjanser til begge lag, og Daniel Hagen Eide sitt skudd etter 34 minutter så de fleste i mål, men Trønder-Lyns målvakt reddet mesterlig. På det etterfølgende hjørnesparket scoret Rindal IL, men målet ble annullert. Rindal IL kunne likevel gå til pause med 2-0 ledelse, etter at Sondre Næss Bolme limte ballen i krysset etter en retur i det 45. minutt.

Fra en av Rindal IL sine sjanser i første omgang, men her rydder Trønder - Lyn sin keeper opp

I andre omgang tok Trønder - Lyn over mer av banespillet, og var farlig frempå et par ganger, men det var likevel Rindal Il som satte det neste målet. Jørgen Gjerstad kommer rundt på kanten og legger inn til Daniel Hagen Eide som setter ballen sikkert i mål. 3-0 til Rindal etter 68. minutter spilt. Etter scoringen ble det mye Rindal IL, som nok kunne scoret både ett og to mål til. Men flere mål ble det ikke, og Rindal IL kunne gå av banen med en velfortjent 3-0 seier og tredjeplass på tabellen.

Her feires Daniel Hagen Eides 3-0 scoring
Rindal Il var farlig frempå på slutten av kampen

Ranheim TF 2 og Tynset møttes til toppoppgjør på Nytrømoen gras på Tynset. Her gikk Tynset av med seieren, og lagene ligger da med likt antall poeng på toppen av tabellen, med Rindal IL fire poeng bak. NTNUI og Trønder-Lyn har begge en kamp mindre spilt, men kan ikke true tredjeplassen til Rindal IL.