Rindal IL 4. div fotball

En gutt i rød og hvit fotballdrakt er skuffet
Det ble et surt tap for Rindal IL.

Surt tap for Rindal IL

Rindal hadde overtaket gjennom hele kampen, men poengene glapp i siste spilleminutt.

På lørdag spilte Rindal IL  4. divisjon kamp mot NTNUI på Rinnvollen. Selv om det regnet og OL-finalen i håndball ble spilt samtidig, var det rimelig fullt på tribunene.

1. omgang

I første omgang var det først NTNUI som hadde overtaket, og fikk satt Rindal IL på prøve. I tiende minutt endte en sjanse med stang ut for NTNUI. Rindal kommer seg etter hvert mer framover på banen og spiller seg til både hjørnespark og flere målsjanser.

To fotballlag spiller om ballen

Det blir en del frispark i førsteomgangen, men ingen som skaper noe  dramatikk. Etter mye bra spill fra begge lagene, går de til pause med 0-0.

to gutter fra forskjellige lag løper etter ballen
Mye bra spill i første omgang.

2. omgang

I andre omgang snur imidlertid spillet. Rindal har ballen mest innledningsvis, og NTNUI kommer seg omtrent ikke over midtbanen. I 51. minutt får en spiller fra NTNUI rødt kort.
Så begynte det å regne, og det ble våtere på banen. Totalt fem gule kort ble gitt ut i andre omgang, to til Rindal IL og tre til NTNUI.

to gutter i forskjellige fotballdrakter står tett oppi hverandre for å spille.

Etter ordinær spilletid har ingen av lagene fått mål. Det blir gitt ei tilleggstid på hele åtte minutter.

Også skjer det som ikke skulle skje, med tre minutter igjen av overtiden , scorer NTNUI. Rindal forsøker å bruke den lille tiden som er igjen på score selv, men uten resultat. De taper dermed 1-0.

Det var mye bra spill, og Rindal hadde flere sjanser, men mot slutten avgjør NTNUI kampen.  Rindal Il har flere unggutter med på laget, som klarer seg bra mot eldre spillere på NTNUI.

Rindal IL  spiller neste hjemmekamp i 4.div lørdag neste uke mot Nidelv.