Samarbeidslaget Meldal SK / Rindal IL og Svorkmo/NOI 1 tok søndag imot Vestbyen 2/ Nationalkameratene i BDO ligaens  1.div i Rindal.

I underkant av hundre tilskuere var møtt frem for å se samarbeidslaget Meldal SK / Rindal IL/ Svorkmo/NOI 1 spille mot Vestbyen 2/ Nationalkameraten 2 i det fine høstværet på Trollbanen.

Meldal SK / Rindal IL/ Svorkmo/NOI sitt førstelag har åpnet høstsesongen veldig bra. Laget stod med ni poeng, øverst på tabellen, etter seire mot Rissa/Stadsbygd/Vanvik, Orkla 2, og Gauldal. Vestbyen 2/ Nationalkameratene 2 stod på sin side med 0 poeng etter to tap i høstens serie.

Hjemmelaget med et klart initiativ fra start

Det var Meldal SK / Rindal IL/ Svorkmo/NOI 1 som åpnet kampen klart best. Før to minutter var gått hadde de to store målsjanser, og selv om kampen jevnet seg noe ut etter det, var det  Meldal SK / Rindal Il/ Svorkmo/NOI 1 som hadde de klart største sjansene. Mål ble det imidlertid ikke før etter 16 minutter, da Magnar Reitan satte ballen forbi Vestbyen 2 / Nationalkameratene 2 sin målvakt. Samme mann økte til
2-0 ti minutter senere.

Magnar Reitan legger på til 2-0

6 minutter før pause satte Gard Anda Gimnes et skudd i stanga, men returen gikk i ryggen på en uheldig målvakt og i mål, slik at  Meldal SK / Rindal IL/ Svorkmo/NOI kunne gå til pause med en fortjent 3-0 ledelse.

Hjemmelaget i angrep i første omgang

I andre omgang var Vestbyen 2 / National kameratene 2 mer med på notene, men det var  Meldal SK / Rindal IL/ Svorkmo/NOI som hadde de klart beste og største sjansene også i andre omgang. En svært god Maxime Theo Champay i Vestbyen 2 / Nationalkameratene 2 sitt mål holdt imidlertid buret rent i andre omgang med en rekke gode redninger, helt til det gjensto 10 minutter av kampen. Dagens tredje målscorer, Jacob Mo Rønning, fastsatt sluttresultatet til 4-0 etter å ha satt ballen utagbart i mål.

Vestbyen 2 / Nationalkameratene 2 har slått corner i andre omgang
Meldal SK / Rindal Il / Svorkmo/NOI 1 Gutter 16

Neste kamp for G16 laget er  borte mot Tynset 16.september.

Dugnad før kampen

Dette var første 11 er kamp på Trollbanen siden 2016, og lørdag var det dugnad på banen. Her deltok flere av lagets egne spillere, sammen med foreldre og støtteapparat, for å klargjøre banen til kampen søndag.