Rindal IL Sr. 4.div.

Det ble et nytt knepent tap da Rindal IL tok imot Heimdal på Heggøya lørdag

Nytt knepent tap

Rindal IL sitt seniorlag i 4.div. gikk på et nytt knepent tap lørdag mot Heimdal i årest siste hjemmekamp, som ble spilt på kunstgresset på Heggøya. Bjarte Rindal kom inn på banen på slutten av kampen, i sin 40. sesong som seniorspiller.

Før dagens kamp, som var den nest siste kampen for sesongen, lå Rindal IL på fjerde plass i Adressaligaens 4.divisjon  med 31 poeng. Heimdal lå under streken med bare 18 poeng så langt i årets serie.

Det var imidlertid Heimdal som tok initiativet fra start, og kampen var bare ti minutter gammel da Heimdal tok ledelsen ved Vegard Beien. Resten av omgangen var jevnspilt, der ingen av lagene skapte de helt store sjansene, skriver Rindal IL fotball på sine facebooksider, og lagene gikk til pause med en 0-1 ledelse til bortelaget.

Etter pause var det Rindal som dominerte kampen, uten at det resulterte i noen scoring. Så da kampleder Marcin Leszrk Kowalski blåste av kampen, var det Heimdal som kunne ta med seg alle tre poengene fra Heggøya.

Rindal IL  står etter 21 kamper med 31 poeng, og er nå på en sjuende plass, siden både Trønder-Lyn, Hitra og KIL/Hemne vant sine kamper og passerte Rindal IL på tabellen.

Se fullstendig kampreferat på Norges Fotballforbund sine sider.

Bjarte Rindal kommer inn på banen på slutten av kampen, i sin 40.sesong på seniornivå.

Helt på slutten av kampen kom Bjarte Rindal inn på banen, og han fikk dermed  noen minutter på A-laget i sin 40.sesong som seniorspiller. Det står det sannelig respekt av.

Neste og sesongens siste kamp er 19.oktober mot Trønder-Lyn på Sørøya kunstgress.