Rindal IL Sr. 4.div

To fotball-lag på vei ut på banen
Det ble tap i toppoppgjøret da Rindal IL gjestet Tynset lørdag

Målrikt da Rindal IL tapte mot Tynset lørdag

Det ble scoret hele ni! mål da Rindal IL spilte mot Tynset i toppoppgjøret på Nytrømoen gress lørdag. Tynset vant til slutt 5-4, og leder etter kampen 4.divisjonsavdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Det var Rindal IL som begynte kampen best, og allerede etter 3 minutter tok de ledelsen ved Sander Staurseth Strømme. Tynset kom imidlertid umiddelbart sterkt tilbake, og utlignet allerede minuttet etter ved Jakob Mælen. Ett ti minutters spill fikk Tynset straffespark, som Knut Kleppo Vangen satte sikkert i mål. Men før kvarteret var spilt, scoret Rindal IL enda et mål, denne gangen ved Steinar Gjeldnes etter et hjørnespark.

Den neste knappe halvtimen ble det ikke scoret flere mål , men Tynset satte så inn to mål med kort mellomrom i det 39. og 41.min.  Tynset kunne derfor gå til pause med en tomålsledelse, selv om begge lag hadde flere muligheter til å endre på stillingen i sluttminuttene av første omgang.

Tynset startet andre omgang klart best, og omgangen var bare fire minutter gammel da de gikk økte til 5-2. Utover i omgangen kom Rindal mer med i kampen. og med to sene mål i andre omgang, begge ved Daniel Hagen Eide, ble sluttresultat 5-4 til Tynset.

Serieleder Ranheim TF spilte uavgjort mot Alvdal tidligere på dagen, så Tynset kunne etter denne seieren innta tabelltoppen i 4.div. Rindal IL ligger fortsatt på tredjeplass, men har en kamp mer spilt enn NTNUI som ligger på fjerdeplass med et poeng mindre.