Rindal IL Sr. Herrer 4.div

Det ble en tett og jevn kamp på en regntung bane på Rinnvollen lørdag

Knepent ettmålstap mot serielederen

Rindal IL sitt seniorlag i Adressaligaen 4 div, tok i mot serieleder Ranheim TF 2 på Rinnvollen lørdag. Serielederen kunne etter kampen reise med nye tre poeng i bagasjen etter å ha vunnet 1-0.

Ranheim TF 2 ledet 4.div avdelingen før dagens kamp, ett poeng foran Tynset. Rindal IL på sin side, lå på en relativt trygg fjerdeplass på tabellen.

Lagene klare til avspark på Rinnvollen

Til tross for regn og temperaturer så vidt over null grader, var det brukbart med publikum på Rinnvollen gras.  Den tunge og våte banen som ventet lagene lørdag, satte nok sitt preg på spillet.

- En tett og jevn kamp, sier Lars Ole Heggem i trenerteamet til Rindal IL.

- Som følge av forholdene ble det selvsagt mer kriging en finspill.

Kampens eneste mål kom etter 36 minutter i første omgang. Målscorer for gjestene var spiller nr. 26, Kristoffer Scott Hertzberg Vestgøte.

- Vi gjør en god kamp mot et godt lag, fortsetter Heggem.

- Uten å være spesielt habil så mener jeg jeg at det like godt kunne blitt hjemmeseier som borteseier.  Men det må bli fokuset vårt til neste år, å vippe jevne kamper mot de andre topplagene til vår fordel.

Fotballspillere i hodeduell
Det ble en tett og jevn kamp

Etter kampen ligger Ranheim TF 2 fortsatt på topp av tabellen, ett poeng foran Tynset, som vant sin kamp lørdag oppskriftsmessig mot Nidelv.

Rindal IL beholder fjerdeplassen, selv om Trønder- Lyn slo KIL/Hemne og ligger tre poeng bak.

Kampfakta finner du her:   Rindal - Ranheim TF 2 - 28.09.2024 14.00 - Norges Fotballforbund

Neste kamp for Rindal IL er på bortebane mot Alvdal IL 5.oktober.