Meldal SK G16 - Storsjø Cup 2024

Samarbeid med suksess

Meldal SK Gutter 16, et samarbeidslag fra idrettslagene Rindal IL, Meldal SK og Svorkmo/NOI har hatt stor vekst og oppnådd meget gode resultater de tre årene samarbeidet har eksistert.

Publisert Sist oppdatert

Meldal SK, Rindal IL og Svorkmo/NOI er hver for seg sportsklubber med lange tradisjoner og gode resultater.

Sist helg tok samarbeidslaget Meldal SK Gutter 16, med spillere og støtteapparat fra alle tre klubbene, seg helt til A-finalen i sluttspillet i sin klasse på Storsjöcup i Østersund. De gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og sluttspillkampene, helt til de møtte Lillehammer i finalen, hvor det ble et knepent 0-1 tap. 

Storsjø Cup 2024

- Helt fortjent at vi kom til finalen, sier guttene selv. Vi var ikke gjennom straffespark-konkurranser i sluttspillet. 

- Men i finalen møtte vi et bedre lag og de vant fortjent. 

Tre år - tre seriemesterskap

Arild Elshaug forteller at samarbeidet startet for tre år siden, hvor daværende Meldal FK og Rindal IL begynte å se på mulighetene for et samarbeid. 

- Hver av klubbene hadde seks G14 spillere, og ved å inngå et samarbeid kunne vi stille et nier lag i seriespill, sier Elshaug. 

- Det året ble vi seriemestere i G14, og tok oss til finalen i tre cuper.

Finale Sverresborg Cup 2022
Bergstaden Cup 2022
Leik Cup 2022

Samarbeidet fortsatte i 2023, noen nye spiller var kommet til, og stallen var økt til 16-17 spillere. Laget ble meldt på seriespill i G16 klassen. De ble seriemestere også i 2023, og ble nummer 3 i Malvik Cup. 

Malvik Cup 2023
Storsjø Cup 2023

Svorkmo/NOI blir  med

- I år fikk vi også med Svorkmo/NOI, forteller Arild videre. 

De to første årene het laget offisielt Rindal IL, i 2024 er det offisielle navnet på laget Meldal SK. 

- Spillerstallen økte til 28 spillere, og vi meldte på to 11er lag i G16. Ett lag i 1. divisjon og ett i 3. divisjon.

Flere av spillerene var i Rindal i forbindelse med Småtrolluka. Her poserer de som var til stede med lagets pokaler. Fra venstre: Ailo Bøe Løseth, Oliver Sellie Elshaug, Magnar Reitan, Ola Stokke, Emil Fagerli, Johan Grefstad, Peder Melien Ree, Gard Grimsmo, Jacob Rønning og Vegard Myhre.

Guttene har ambisjoner

3. divisjonslaget vant sin avdeling i vårsesongen og rykket opp til 2. divisjon, 1. divisjonslaget ble nummer tre i sin avdeling etter å ha tapt nøkkelkamper mot Orkla og Tynset. De har nå en helt klar ambisjon om å vinne divisjonen i høstsesongen.

Guttene selv fremhever det gode samarbeidet klubbene imellom, og den innsatsen trenerteam og lagledere gjør. De har veldig lyst til at samarbeidet skal fortsette, og at de i fremtiden kan stille et samarbeidslag på juniornivå.

Powered by Labrador CMS