Søyacupen

Imponerende dugnadsånd som går i arv fra generasjon til generasjon

Lørdag 24. august ble SøyaCup arrangert for 23. gang, med imponerende 83 påmeldte lag fra forskjellige steder i Midt-Norge. Med stor dugnadsånd og forventninger om en super fotballdag har arrangørene klart å skape mange gode fotballminner for deltakerne.

Publisert

Det var med stor glede og en smule stolthet arrangørene for årets Søyacup kunne meddele at de hadde hele 83 påmeldte lag. Fra de aller minste spirene på 6 år, til de erfarne på 12 år, ble det et bredt spekter av deltakere. Med lag fra Gossen til Kårvåg vest i Meldal og Orkanger i nord var det en spennende og mangfoldig dag som utspilte seg på lørdag.

Cupen, som ble arrangert for 23. gang, er organisert av fotballstyret i idrettslaget Søya. 

– Med fire dedikerte medlemmer i spissen har de klart å mobilisere store deler av Søyaland for å få alt på stell til årets store begivenhet, forteller Solveig Kvande kontaktperson for Søya cupen.

– Alt fra ekstra vaffeljern til å hente inn ekstra mål har blitt ordnet med en imponerende dugnadsånd, som går i arv fra generasjon til generasjon, fortsetter hun.

For å gjøre ventetiden mellom kampene litt lettere var det satt opp bl.a. og en stand med ansiktsmaling, noe som var veldig populært.

 

 

Powered by Labrador CMS