Hest som står avslappet med to damer, ei jente og en mann rundt seg.
Kretsen rundt Tati No er veldig fornøyd etter løpet.

Ukas travresultater

Publisert Sist oppdatert

6 hester stilte til start mandag kveld på Varig Orkla Arena.

Det var litt varierende resultater, men sånn er det. Mye skjer i et løp, galoppering, innstenging og sjeneringer.

Hesten til Stine Grytskog og Ann Toril van Tienen har det litt spesielle navnet Tati No. Og nå begynner den å leve opp til navnet. Gikk utvendig leder hele veien og holdt koken inn til 4.plass på tiden 1,33,8 for trener og kusk Odd Arne Kjøsnes. 

Scarselli til Irene Løfaldli vart nr.5 på tiden 1,16,1 for kusk Magne Olsen. Går jevne og fine løp hele tida. Men det er gode hester imot, og ho har vel ikke utvikla seg helt som en ønsket seg. Men det er bare å stå på videre.

Eir kom denne gang på 6.plass på tiden 1,34,7 for kusk Thomas Mjøen. Eier er Astrid Nyberg.

Stormare starter jevnt nå, denne gangen var han uheldig. Satt i lederryggen mot oppløpet. Men lederen ga seg litt, og Stormare satt med sparte krefter over mål. Men hesten til Nils Stokke er i fin form.

Snonsøy Juva til familien Fiske nådde ikke opp til premie, den og vart liggende bak en sliten konkurrent på siste bortre, og da vart det for langt fram.

Andelshesten Obrigado hadde ikke sin beste dag, og endte uten premie.

Ponniløp var det også, med 3 deltakere fra Surnadal. Rabalder kom på 2.plass, Gulliver og Træthaugs Waiana kom litt lenger bak. Ane Skei Gravvold og Sofie Mauset var kusker her.

Rød ponni med jente som kusk.
Ponnien Gulliver med kusk Sofie Mauset stilte til start i ponnitrav.
Powered by Labrador CMS