Ei ung dame som står bak kassen i en dagligvarebutikk.
Emma Aunemo er ny assisterende butikksjef ved Coop marked Nybø.

Ny assisterende butikksjef på Coop marked Nybø

Emma Aunemo (20) er tilsatt som assisterende butikksjef i 20 prosent stilling ved Coop marked Nybø på Rindalsskogen. Hun jobber allerede som tilkallingsvikar i butikken, og hun starter i den faste stillingen 1. november.

Publisert

Coop marked Nybø skal snart bygges om til distriktets første digitale dagligvarebutikk. Det vil si at butikken skal utvide åpningstidene, og den blir delvis selvbetjent.

Emma Aunemo kommer opprinnelig fra Fannrem. Hun er samboer med Anders Jacobsen Haugen (18), på Haugen gård på Rindalsskogen. De er begge engasjert i drifta av gården, som driver med melkeproduksjon. Emma forteller at hun har vært på jakt etter en fast jobb ei stund, men det har ikke vært så mange stillinger å søke på i nærområdet. Hun jobber allerede som tilkallingsvikar ved butikken på Rindalsskogen, og hun vil ha mulighet til å ta ekstra arbeid her framover også, siden den faste stillinga bare er 20 prosent. I tillegg jobber hun både som landbruksavløser og som tilkallingsvikar i barnehage, og hun trives godt i alle jobbene. Tidligere har hun jobba på Amfi Orkanger og på Coop marked Storås, forteller hun.

Ei ung dame som står bak kassen i en dagligvarebutikk.

Emma forteller at hun var litt usikker på om hun skulle søke på stillinga som assisterende butikksjef. Det er jo et stort ansvar å ta seg av alt i butikken når butikksjefen ikke er på jobb. Men etter en god prat med butikksjef Merete Børset ble hun overbevist om å søke, og hun fikk stillingen. Hun synes det var stas å få denne muligheten, og det blir spennende å ta fatt på utfordringen.

– Jeg synes flere unge skal tørre å prøve seg, smiler Emma.

Powered by Labrador CMS