ANNONSE:

Pølser og grønnsaker på grillen

Urfe-kjøtt fra Bele Jostua

Beitebasert urfe-kjøtt av Sidet Trønder og Nordlandsfe, produsert ved Bele Jostua i Bæverfjord.

Urfe vert bruka som fellesnemning for dei 222seks gamle og tradisjonelle storferasane i Noreg. Dette er stadeigne raser som var typiske for ulike deler av landet. Sidet Trønder og Nordlandsfe var den vanlege mjølkekurasen på Bele Jostua fram til 1961. I dag har vi ammeku av denne rasen. Kjøttproduksjonen vår er basert på fjellbeitene omkring setra, og grasproduksjonen på garden. Dei gamle rasane er generelt mindre av vekst enn dei moderne, noko som gjenspeglar seg i stykningsdelane. Tilveksten til denne rasen går sakte og kjøttet er kjent for å være smaksrikt og mørt. Krøttera har gått på fjellbeite i to sesongar. Det vert ikkje nytta kraftfor i produksjonen, kun noe til kyrne ved kalving, ved behov.

Dyr som beiter i utmarka sikrer en god ressursutnyttelse, åpne landskap og økt selvforsyning.

Denne gangen har vi følgende som kan bestilles:

GRILLMAT til dager med sol 😊

Grillpølser 6 pk. ca.500 gram. Kr.125,-

Innhold: Storfekjøtt, svinespekk, salt, pepper, hvit muskat, ingefær, vann, paprika, løk, hvitløk, pøkulus (gjør så kjøttet beholder sin rødfarge. Innhold: dextrose, antioksidant, sodium ascorbate E 301), potetmel, konserveringsmiddel (E250)

Hamburgere 4 pk. 150 gram. Kr.180,-

Innhold: storfekjøtt, storfefett, salt og grov pepper.

Indrefilet av ung okse kr. 540,- pr. kg. (Vakuumert ca. 600 - 800 gram.)

Ytrefilet av ung okse kr. 470,- pr. kg. (Vakuumert ca.350-600 gram.)

Entrecote av ung okse kr. 450,- pr. kg. (Vakuumert ca. 600-1000 gram.)

Mørbrad av ung okse kr. 400,- pr. kg. (Vakuumert ca. 500-1000 gram.)

Flatbiff av ung okse kr. 340,- pr. kg. (Vakuumert ca. 600-1000 gram.)

Surra steik av ung okse kr. 295,- pr. kg. (Vakuumert ca.1000-1500 gram.)

Grytekjøtt av ung okse kr. 255,- pr. kg. (Vakuumert ca.1000 gram.)

MIDDAGSPØLSE av urfe, 4 pakning kr.180,-

Pølsene er ca. 200 g. hver, og uten allergener.

Innhold: Storfekjøtt, svinespekk, salt, pepper, hvit muskat, ingefær, vann, paprika, løk, hvitløk, pøkulus (gjør så kjøttet beholder sin rødfarge. Innhold: dextrose, antioksidant, sodium ascorbate E 301), potetmel, konserveringsmiddel (E250)

HÅNDSTEKTE KJØTTKAKER av urfe, 8 stk, ca. 650 g. kr. 195,-

Innhold: urfekjøtt, spekk, salt, pepper, løk, muskat, ingefær, potetmel og vann.

KJØTTDEIG: kr. 180,-pr. kg. (Selges i pølser på 1 kg.)

Bildeserie:

Varene blir levert frosset

Nortura sitt anlegg i Malvik har ansvar for slaktinga. Halsan Kjøtt på Levanger skjærer ned og vakuumpakker. De lager også pølser, kjøttkaker og hamburgere, som er fri for allergener.

Selger: Helga Bele, Øvre Belevegen 68, 6644 Bæverfjord

Betalingsform: Kontant eller Vipps 578917

For bestilling send sms til 40476087. Henting/levering etter avtale.

Kyr som står ute i ei elv
En okse
Kyr ute i snøen i skogen
Powered by Labrador CMS