ANNONSE:

Portrettbilde av en mann.
Espen Lind.

Espen Lind og Skjalg Raaen kommer til Leikarvollen

No e vi kry! For nå er det klart at selveste Espen Lind – den gudbenådede hitmakeren fra Tromsø, kommer tilbake til Bøfjorden tre år etter forrige besøk! Dette blir en eksklusiv konsert på Leikarvollen Scene! Men Espen kommer ikke alene, for han har med seg gitarguden i Sambandet, Skjalg Raaen, som skal traktere diverse strengeinstrumenter på magisk vis!

– Når Espen var så fornøyd med opplevelsen her hos oss for tre år siden, og vi fikk muligheten til å hente han hit til oss igjen var det ikke mye tvil! Espen og Skjalg selger ut konsert på konsert hvor enn de drar, og Espen er i vinden som Pontius Pilatus på Folketeateret, så å få dem hit igjen er veldig moro, sier Edvin Nyland Nessæther på Leikarvollen Scene.

En mann med en fenomenal artist- og låtskriverkarriere, der han fikk sitt gjennombrudd i 1997 med låta «When Susannah Cries». Siden den gang har pila med antall hits kun pekt oppover, både nasjonalt og internasjonalt. Han har skrevet og produsert musikk for artister som Taylor Swift, Beyonce, Jennifer Hudson og Train, og her hjemme for Ingebjørg Bratland, Vamp og Sissel Kyrkjebø. Han har i en årrekke vært å se på TV2 som mentor i "The Voice".

I hele høst spiller han Pontius Pilatus i rocke-musikalen "Jesus Christ Superstar" på Folketeateret i Oslo til strålende kritikker!

Espen med sitt eget solomateriale er det hele 15 år siden sist vi har sett. Denne gang blir det et gjenhør med Espens mange egne hits, samt et nennsomt utvalg av hits han har laget for andre superstjerner.

Espen Lind på Leikarvollen Scene i Bøfjorden blir en hitparade av det sjeldne slaget.

Welcome Mr. Lind - you are Irreplaceable.

En mørkkledd dame med langt mørkt hår, utendørs foran et vann
Dina Misund

Som support får vi stifte kjennskap med Dina Misund, en talentfull og strålende artist som garantert vil få nakkehårene til å reise seg!

Lyd og alt av teknikk og fantastisk ekspertise blir selvsagt levert av The man himself, John Ola Ulset og Ulset Lydproduksjon AS.

Leikarvollen Scene, søndag 27. april - en magisk musikalsk godbit er herved servert til dere!.

Billetter blir lagt ut her https://tikkio.com/tickets/51089-espen-lind-leikarvollen-scene-support-dina-misund lørdag 02. november kl. 09!

Powered by Labrador CMS