Tyroleraften Bøfjorden grendahus

Musikanter med instrumentene sine.
Trollheimsbrass er klare for Tyroleraften i Bøfjorden grendahus. Fra venstre: Bjørn Stomsvik, Eli Berg, Roland Heggem, Ole Håndstad, Sigfred Gravvold og Ole Bergheim. Mari Anne Gram Eggestøl Husby var ikke tilstede.

Bli med til Tyrol...

Det er ikke så mye som minner om Østerrike og Tyrol i mørket og regnet utenfor Mo oppvekstsenter onsdag kveld, men inne fra inne i gymsalen kommer det umiskjennelige toner fra alpene. Nå utvider Trollheimsbrass påmeldingsfristen til Tyroleraften i Bøfjorden grendahus.

Publisert Sist oppdatert

Inne i gymsalen øver musikantene i Trollheimsbrass frem til Tyroleraften i Bøfjorden grendahus. Her er det vals, marsjer og polka fra Tyrol, spilt etter et rikholdig utvalg av noter, blant annet innkjøpt på studieturer til Østerrike. Musikantene i Trollheimsbrass har vært på flere studieturer og deltatt på Jahrmarkt i Kitzbühl i Østerrike.

- Utfordrende og artig musikk, sier dirigent Bjørn Stomsvik. I tillegg til å dirigere spiller han også på slagverk

- Det vi har opplevd er at vi blir ikke lei musikken heller.

Trollheimsbrass er ikke noe stort orkester. To trompeter, et flügelhorn, et tenorhorn, en bass, en bariton og slagverk er alt som skal til for å få fullverdig tyrolermusikk.
Men om de er få, så har de lang spilletid bak seg. Med litt rask hoderegning anslår de at de har godt over 200 års erfaring som musikere.

Her øves det på "Deutschmeister Regimentsmarch"

Lørdag 2.november inviterer de til Tyroleraften i Bøfjorden grendahus, med tysk og østerriksk musikk, men de har også lurt med et skandinavisk innslag. "Kveld i Trollheimen" må være med.

De blir ingen tyroleraften uten Østerriksk mat, så her vil de bli servert både Gulasj og saltkringler, med høvelig drikke til. 

Men, siden de skal servere mat, er de avhengige av påmelding, slik at de vet hvor mange de skal lage mat til. 

De utvider nå påmeldingsfristen til søndag 27.oktober.

For de som har behov, tilbyr de også busstransport fra Skei til Bøfjorden og tilbake.

Se link til annonsen for arrangementet.

Trollheimsbrass er medlemmer av Trollheimsporten

Powered by Labrador CMS