Alti Forvaltning AS

Lars Ove Løseth, administrerende direktør i Alti Forvaltning

Kjøpesenter i Valdres inngår samarbeid med Alti

Det er nylig inngått avtale mellom Valdres Storsenter AS og Alti Forvaltning AS, om forvaltning av Amfi Valdres. Senterporteføljen i Alti teller med dette 52 kjøpesenter. Dette melder  Alti Forvaltning As i en pressemelding torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Amfi Valdres ligger på Leira, fire kilometer fra regionsenteret Fagernes. Valdres er Norges største hytteregion med over 18 000 hytter, og hyttemarkedet er en stor og viktig målgruppe for senteret, i tillegg til lokalmarkedet.

Senteret har vært oppgradert flere ganger, og det er nå det største senteret i Valdres omsetningsmessig. Total årsomsetning for senteret var 318 mill. i 2023, fordelt på 15 leietakere.

Amfi Valdres

I tillegg kommer Europris og Clas Ohlson som leier egne bygg ved siden av senteret.

Det er gode parkeringsmuligheter for privatbil med ladestasjon ved senteret.

Daglig leder Bård Slette i Valdres Storsenter AS, uttaler at Amfi Valdres har pusset opp senteret og reinvestert i bygget med 30 millioner over flere år. Siste oppgradering ble utført i slutten av 2023 og utover i 2024.

- Olav Thon/Amfi har i prinsippet vært vår forvalter siden 2001. Amfi Valdres har hatt et godt og nært samarbeid med Thon/Amfi i alle disse årene, sier Bård Slette.

Eier ønsker nå å inngå et forvaltningssamarbeid med Alti Forvaltning AS, som kanskje vil se på senteret med «nye øyne». Valget om endringer har pågått over noe tid.

- Kjøpesenteret i Valdres er et senter med mange gode kvaliteter i et spennende markedsområde. Vi ser frem til å ta fatt på forvaltningsoppdraget for Valdres Storsenter AS, og å sammen med eierne utvikle senteret videre, sier  Adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS

Powered by Labrador CMS